Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Jogos az aggodalmam? Szerintem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos az aggodalmam? Szerintem nagyon sok fiatal lány fog rossz útra térni a válság következtében és árulni fogja a kegyeit?

Figyelt kérdés
Szerintem nagyon sokan lesznek!
2022. júl. 16. 13:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
19%
Van benne valami
2022. júl. 16. 13:27
 2/18 anonim ***** válasza:
44%
Nem is baj mert nagyon gyenge a felhozatal az utóbbi időben.
2022. júl. 16. 13:28
 3/18 anonim ***** válasza:
99%

Nemcsak rájuk hat a vàlság.

De mi miből fizetjük meg őket??

Na viccet félretéve, semmi jóra nem számítok. Szar jövőnk lesz.

Legfeljebb majd összébb költözünk hogy kinyőgjük a rezsit.

2022. júl. 16. 13:29
 4/18 anonim ***** válasza:
86%

jogos az aggodalom, meg en is elgondolkodtam rajta, de arra jutottam bármi van, nem fekudnek ossze senkivel, viszont nagyon sokan erre az utra tevednek

na de őket is megkell fizetni ebben a valsagban

remelem talalnak normálisabb megoldast

L

2022. júl. 16. 13:59
 5/18 anonim ***** válasza:
98%
Én is hasonlón gondolkoztam, csak nem a lányokon. Magas árak, nagyobb lesz a megélhetési bűnözés.
2022. júl. 16. 14:00
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én azon gondolkodom, hogyha válság van, hogyan tudnak megélni a testükből, ha senki nem tud fizetni nekik, mert senkinek nem lesz pénze?

Akkor mégiscsak van valahol pénz, nem furcsa ez egy kicsit?

2022. júl. 16. 14:08
 7/18 A kérdező kommentje:

pl fotókat is árulhatsz magadról.

2022. júl. 16. 14:13
 8/18 anonim ***** válasza:
92%
#4 Ez nagyon szép hogy így gondolod kicsi lány de az élet az nem ennyire egyszerű tudod? Hogy te eldöntesz valamit és úgy is lesz. Ezt akkor tudnád meg ha olyan helyzetben lennél hogy már elmentél a falig és nem maradt más megoldás, a lehetőségek elfogytak. Ha oda kerülnél hogy a gyereked apja lelépne egy húszévessel, téged kirúgtak a melóhelyről te meg ottmaradsz a kicsivel meg a számlákkal, hitellel akkor örülnél annak ha megcsörrenne a telefon és fizetnének azért hogy veled lefeküdjenek. Te meg lecsuknád a szemed és kibírnád azt az öt percet mire elmegy a disznó rajtad. Hallottam már sztorikat prostiktól hogy hogyan keveredtek az iparba, ők sem gondolták korábban hogy ide jutnak...
2022. júl. 16. 14:13
 9/18 anonim ***** válasza:
91%

Igen, így van. Szóval kezdhetsz aggódni, mert vagy

1) olcsóbban kell többet árulnod, vagy

2) prémium minőséget kiizzadnod magadból

3) esetleg kommersz szemetet teríteni, de akkor MINDENT bevállalva , esetleg

4) prostituálni magad

[ Ezt először le sem akartam írni, mert gondolom valami félreeső vidéki falvacskában laksz, de 5) elmenni dolgozni ]

2022. júl. 16. 14:20
 10/18 anonim ***** válasza:
72%
Már egy jó ideje elég jelentős prosti hatalom vagyunk, szóval nem lesz semmi új a nap alatt.
2022. júl. 16. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!