Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek olyan előfordulhat, hogy valaki nem érzi méltónak vagy elég jónak magát a nőkhöz és ennek következtében egyszer csak a férfiak felé kezd el vonzalmat érezni?
Ha létezik is, két eshetőség lehetséges:
- Ha valóban csak a belső gátlásai miatt fordul a férfiakhoz de nem vonzódik hozzájuk, akkor sosem lesz egészséges kapcsolata egy férfival sem, nem fogja élvezni.
- Ha viszont mégis, akkor alapból volt benne vonzalom a férfiak felé (is), csak nem ismerte fel, és/vagy nem is akarta felismerni.
Tudod van egy alap erős nemi ösztön, ami előjön ha "találat" van, olyan embert latsz aki megmozgat. Én akármennyire is szoronganék, nem tudnék egy nővel szexuális kapcsolatot létesíteni, akár ennyi erővel egy medveboccsal is lehetne.
A biszexuálisok vonzódnak mindkét nemhez, lehet, hogy az illető bi és inkább a férfiakat választja, mert nem érzi kevésnek magát hozzájuk. De akkor sem színtiszta hetero.
"A férfiakhoz nem vonzódik de ha más nincsen akkor nyitni kell valamerre."
Ez hülyeség.Az illető valószínűleg homoszexuális,csak nem akarja felvállalni önmaga előtt.37 éves vagyok,soha nem volt barátnőm(barátaim se),de ettől még nem vonzódom a férfiakhoz szexuálisan.A nemi beállítottság nem elhatározás kérdése.
Ennyi butaságot összeírni, hogy lehet?
Én meg úgy érzem nem vagyok méltó a luxusélethez így csövesként élek egy kukában ételmaradékokon élve. Úgy érzem kevés vagyok egy Ferrarihoz, ezért úgy döntöttem talicskával járok vagy busszal.
Valamit nem értesz. Te a már megfertőzött férfiakra gondolsz, akik olyan családból jönnek (több igaz történet is van erről filmen) Adott egy gyerek, aki nulla szeretetet kap és adottak a papok, oda kerül a gyerek hozzájuk, egy olyan lényként, akit eldobtak, és a pap elkezdi a játékait, a gyerek fél hogy elveszti a szeretetét, nem fogja fejberugni a papot. Tehát hagyja fenék be dugni magát és még cumizik is...így felnőtt férfiként nem lehet állítani, hogy kevés a nőkhöz és megmarad kö csögnek, a szégyenedet kell felszámolnod a nők előtt, hogy ennek voltál kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!