Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy férfi milyen nőt keres?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi milyen nőt keres? Ki iránt érztek nyomban vonzalmat?

Figyelt kérdés
Számomra ez nőként nem teljesen nyilvánvaló. És most persze a szép külső mögé szeretnék tekinteni.
2019. máj. 11. 22:32
 1/9 anonim ***** válasza:
Például ha olyan helyzetben látom amit én is imádok,pl mondjuk autótszerelni :X
2019. máj. 11. 22:40
 2/9 anonim ***** válasza:
17%
Mindenki mást keres egy nőben. Te milyen férfit keresel most és hány éves vagy? :)
2019. máj. 11. 22:41
 3/9 anonim ***** válasza:
50%

Számomra az izgalmas, jégkirálynő típusok jönnek be.

De nem a beképzelt, nagy arcú libák és kis csajok, hanem a NŐK.

Az olyanok, mint amilyen karaktert CB játszik a Carol című filmben. https://www.youtube.com/watch?v=GeK_UQxp8Ws

2019. máj. 11. 22:45
 4/9 anonim ***** válasza:
66%

Ez nagyon szubjektív, mindenki mást. Én olyat aki aranyos, megbízható, szereti a természetet, jön velem túrázni, odafigyel rám, meg lehet beszélni vele bármit, szereti a sok sokat egymáshoz bújunk (nem szexre gondolok most ezzel), hasonlóak az érdeklődési körök, de vannak saját programjai/barátai, és külön is el tudunk menni néha ide-oda, hogy gond lenne belőle, stb.

Egy példa a milliárdból :D

2019. máj. 11. 22:52
 5/9 anonim ***** válasza:
67%

Számomra ez férfiként sem teljesen nyilvánvaló.

A topcsajokat most ne vegyük figyelembe, irántuk nem nehéz azonnal vonzalmat érezni.

Van egy másik fajtája a vonzódásnak, amikor meglátod, és úgy érzed, szívesen odamennél és beszélgetnél vele.

És van ennek egy erősebb változata, amikor azt érzed, hogy oda KELL menned, el KELL beszélgetned vele, és ha nem látod akkor is sokszor eszedbe jut, és talán még évek múlva is előjön az emléke, akkor is, ha csak egyszer vagy kétszer láttad azelőtt.

Ezt a fajta vonzódást én kétszer éreztem egész életemben. Az okát nem tudom megmagyarázni, lehet, hogy mindenkinél máshogy működik ez a dolog.

2019. máj. 11. 23:30
 6/9 anonim ***** válasza:
50%
Pont ugyanazokat, mint 4-es válaszoló!
2019. máj. 11. 23:42
 7/9 Attila-m44 ***** válasza:
67%

Nincs ilyen univerzális szépség...

Minden férfi a saját maga által fontosnak tartott tulajdonságokat próbálja a másikban felismerni, de ezek pasinként totál eltérőek, tehát ami x-nek nagyon bejön, az y-nak nagyon nem...

Szerintem nem lövök nagyon mellé, ha azt állítom, hogy van egy adott elvárása mindenkinek pl szépség terén, de ha ez teljesül, akkor az tök mindegy, hogy ezt a szintet mennyivel haladja meg... mert a külső csak egy tulajdonság...

A tudatosan keresett tulajdonságok közé tartozik pl az elfogadásra való hajlam, az alkalmazkodóképesség, őszinteség.

De a legnagyobb titok ezen felül az a szikra, amit isten tudja, mi gyújt be az első tizedmásodpercben, és aminek SEMMI KÖZE a fenti tudatosan keresett tulajdonságokhoz... leginkább talán azon múlik, hogy kire emlékeztet az illető arca...

Remélem, segítettem.

2019. máj. 12. 02:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ha valaki megtetszik akkor megtetszik ez csak úgy jön mindenkinél más de egy formás fenék meg alkat bármilyen nőt vonzóvá tesz. Először csak szexuálisan persze de így is közel kerülhet hozzád és beléd szerethet.
2019. máj. 12. 03:40
 9/9 anonim ***** válasza:
Én egy minglit!
2019. máj. 12. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!