Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az új pasimnak kicsi a mérete. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szép lassan több hét udvarlás és járás után szerelmes lettem belé és ez kölcsönös. Nagyon kedves és udvarias, inteligens pasi. De eddig neki van az eddigi lekisebb intim mérete és semmit nem érzek belőle. A mérete miatt már eleve egy kicsit komplxusos és aggódik is miatta, hogy kicsi és kevés a lányoknak. Nem akarom megsérteni, fájdalmat okozni neki, de egyszerűen nem érzek semmit. Jól nyal, de a vaginális orgazmus okozta extázist nem tudja megadni. Elhagyni nem akarom...
24N
2022. júl. 16. 09:26
11/14 A kérdező kommentje:
#10 azt vettem észre a privikből amit kaptam, hirtelen mindenkinek nagy mérete lett....
2022. júl. 16. 15:34
12/14 anonim válasza:
Sose leszel vele boldog,a vége úgyis szakítás lessz....
13/14 anonim válasza:
Ide kis pöcsű nem regisztráltál, keres inkább valami méretes rombolót ne pazarold az idődet rá 10cm az édes kevés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!