Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az új pasimnak kicsi a mérete....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az új pasimnak kicsi a mérete. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Szép lassan több hét udvarlás és járás után szerelmes lettem belé és ez kölcsönös. Nagyon kedves és udvarias, inteligens pasi. De eddig neki van az eddigi lekisebb intim mérete és semmit nem érzek belőle. A mérete miatt már eleve egy kicsit komplxusos és aggódik is miatta, hogy kicsi és kevés a lányoknak. Nem akarom megsérteni, fájdalmat okozni neki, de egyszerűen nem érzek semmit. Jól nyal, de a vaginális orgazmus okozta extázist nem tudja megadni. Elhagyni nem akarom...

24N

2022. júl. 16. 09:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
A legjobb helyen vagy!
2022. júl. 16. 09:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Növeld meg. :D
2022. júl. 16. 09:36
 3/14 anonim ***** válasza:
63%
Asszonykám élvezi az én kis kukimmal is. Sztem kamu ez a kérdés. De így is keresek Neki egy nagyobb farkú férfit...vagy többet.
2022. júl. 16. 09:42
 4/14 A kérdező kommentje:
#4 hogyan lehetne?
2022. júl. 16. 09:43
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Szexshopban lehet venni olyan játékszert, amit rá tud húzni és jobban élvezed majd.
2022. júl. 16. 09:44
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért mekkora kb?
2022. júl. 16. 10:07
 7/14 A kérdező kommentje:
#6 9,5-10cm
2022. júl. 16. 10:18
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
Ennyit arról hogy a méret nem számít....
2022. júl. 16. 12:37
 9/14 anonim ***** válasza:
63%
En azt mondom hogy már pedig a szakítás a megoldás. És igazából mi hamarabb, annál jobb. Elhiszem hogy szereted és minden más klappol vele, de a sex egy alap köve a dolognak. Gondolom fiatalok vagytok még. Egy életen át nem lehetsz vagyban h nagyobb kell. Ilyenek több év húzás és kinlodas után sajnos megcsalashoz vezetnek. Tudom h fájna, de minél előbb meglepwd annál kevésbé fogsz kozza kotodni. Csak légy kedves és fogd rá másra, hogy azért szakítasz vele mert így érzed nem az igazi a érzelmek vele.
2022. júl. 16. 12:49
 10/14 anonim ***** válasza:
72%
Dobd ki nem kell erőltetni keres itt gyakorin valami nagy farkút itt 23cm az alap szivi
2022. júl. 16. 14:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!