Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti próbáltátok már a dirtyroulette-t, ha igen, mik a tapasztalataitok?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 10:56
2/9 anonim válasza:
belehaltál volna ha magyarul írod ki végig mi
3/9 anonim válasza:
11:24 - mielőtt okoskodni kezdenél, tájékozódhatnál. A “dirtyroulette” egy online szexchat, videochat oldal. Mi a frászért fordítaná le? Vagy amikor a YouTube-ról beszélsz, te nem azt mondod hogy YouTube, hanem azt, hogy TeCső?
4/9 anonim válasza:
azért okos tóni mert a youtube az köztudott az a másik megh nem
5/9 anonim válasza:
Amikor akkora nagy ősmagyar vagy, hogy még írásjeleket sem használsz.
6/9 anonim válasza:
Okos Tóni! Ezért mondtam, hogy tájékozódhatnál, mielőtt elkezdesz észt osztani. Attól még, hogy a dirtyroulette oldal nem közismert, még utána lehet nézni, hogy mi az.
Ahogy a Pitagorasz-tétel és a Viviani-tétel is két matematikában használatos fogalom, mégsem kezd el a kevésbé tanult ember hadakozni, hogy de a Viviani-tétel nem magyarul van leírva.
7/9 anonim válasza:
Pasiként próbáltam, olyan mint az összes többi chatizé oldal. Sz'tem vagy 500 next kattintást végignyomtam, de csak pasik-pasik-reklámprofilok, néha 1-1 kamusvideó valamelyik trolltol, vagy melegtől. Kb. 1:1000 lehet a nők/pasik felhasználói aránya, de lehet alábecsültem.
8/9 A kérdező kommentje:
Én kpribobáltam előfizetéssel, úgy le lehet szűkíteni lányokra.. :-)
2022. júl. 15. 15:25
9/9 anonim válasza:
#8 az előfizetéses részt még nem próbáltam, de akkor is gondolom irgalmatlan sok kamus lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!