Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért hazudnak arról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hazudnak arról a párjuknak hogy elélveztek?

Figyelt kérdés

Sok nő hazudik arról hogy elélvezett, pedig ez nem igaz (gondolok itt például arra hogy a férfi a nő csiklóját izgatja, de a nőnek nem lesz orgazmusa ezért megjátsza és azt mondja a párjának hogy elélvezett.) Csak azt nem értem hogy ez miért van. Nem lenne egyszerűbb megbeszélni a dolgot és segíteni a férfinak hogy mit és hogyan csinálja?

Vagy ez olyan kegyes hazugságnak számít?

2022. júl. 13. 16:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
84%
Azért hazudunk, mert ha nem tennénk mi lennénk hibáztatva. Amikor kérdezte a pasi és kerek perec megmondtam, hogy nem volt orgazmusom totál le volt döbbenve. Ilyenkor a férfiak elkerülendő a kellemetlen érzést, hogy esetleg velük van a baj tudatosan vagy tudattalanul a nőre hárítják az okát. Biztos valami baj van a nővel, hogy nincs orgazmusa. Közben a nők kb. 80 százalékának életében egyszer sincs orgazmusa. De lehet nagyobb ez a szám. Mondhat bárki bármit ezen az oldalon.
2022. júl. 14. 02:38
 12/14 anonim ***** válasza:
86%
#11 vagyok. Viszont csikló orgazmust sokan viszonylag könnyen el tudnak érni, de azt is inkább saját maguk általi izgatással. Férfiak azt se tudják merre hány óra. És annyira nem is látom, hogy nagyon művelődni szeretnének. Pedig normális pasikkal hozott össze a sors.
2022. júl. 14. 02:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Én sosem játszottam meg, van úgy,hogy nem jön ösdze, nem kell mindig összejönnie. Ez egy hamis elképzelés.sokmindentől függ,pl ha régebben voltunk együtt, nagyobb a vágyam, akkor szinte mindig van orgazmusom. Ha kicsit stresszesebb vagyok, akkor szinte sosincs. Aki megjátsza csak magával szúr ki, mert annak sok értele nincs hogy "a pasi kedvéért". A jó szex betetőzése az orgazmus, de nem követelménye.
2022. júl. 15. 19:39
 14/14 anonim ***** válasza:
49%
Kedves #12. Tökmindegy milyen orgazmus, csikló vagy hüvelyi,mindkettő orgazmus!!!. Olyan pasit, aki nem tud ny@lni rendesen, és a vége nem egy jó kis remegős orgazmus, azt érdemes lapátra tenni!!
2022. júl. 15. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!