Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hazudnak arról a párjuknak hogy elélveztek?
Sok nő hazudik arról hogy elélvezett, pedig ez nem igaz (gondolok itt például arra hogy a férfi a nő csiklóját izgatja, de a nőnek nem lesz orgazmusa ezért megjátsza és azt mondja a párjának hogy elélvezett.) Csak azt nem értem hogy ez miért van. Nem lenne egyszerűbb megbeszélni a dolgot és segíteni a férfinak hogy mit és hogyan csinálja?
Vagy ez olyan kegyes hazugságnak számít?
Aki megjátssza az orgazmust, az elsősorban magának hazudik és magának árt.
Ha a pasi azt hiszi, a nő elélvezett, ugyan mi motiválná, hogy csinálja tovább, vagy még inkább, csinálja másképp/jobban?
Az, hogy egy nő időnként nem tud elélvezni, simán benne van, akár a pasi hibájából, akár simán csak stresszes, fáradt, ezer oka lehet. HA ilyenkor a a pasi ezt zokon veszi, akkor a pasi hülye.
Ha sosem tud elélvezni, akkor a probléma összetettebb, de ugyanúgy magával cseszik ki a nő, ha folyton hazudik róla.
Nincs értelme. Párkapcsolatban legalábbis biztosan nincs.
Én a kettessel értek egyet.
Ez egyén függő, azért vannak a párok, azért talákozott két ember, hogy örömet szerezzenek egymásnak. N kamuzzunk, beszélgessünk, szeretetből cselekedjünk.
6-os.
Amennyiben ez a dolog fennáll, annak a kapcsolatnak már lőttek.
Én is csak az első kapcsolatokban csináltam ezt, akkor se sokszor. Csak azért ha négy évig úgy vagy együtt valakivel, hogy egyetlen egyszer sincs orgazmusod, akkor egy idő után már mind a két félnek frusztráló lesz.
A későbbi kapcsolataimban már nem csináltam ezt, meg igyekeztem megfelelően kommunikálni mindenről, bár ennek ellenére is csak egy olyan férfival voltam eddig akivel orgazmusom is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!