Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért hazudnak arról a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hazudnak arról a párjuknak hogy elélveztek?

Figyelt kérdés

Sok nő hazudik arról hogy elélvezett, pedig ez nem igaz (gondolok itt például arra hogy a férfi a nő csiklóját izgatja, de a nőnek nem lesz orgazmusa ezért megjátsza és azt mondja a párjának hogy elélvezett.) Csak azt nem értem hogy ez miért van. Nem lenne egyszerűbb megbeszélni a dolgot és segíteni a férfinak hogy mit és hogyan csinálja?

Vagy ez olyan kegyes hazugságnak számít?

2022. júl. 13. 16:13
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
61%
Én azért hazudok mert a párom már szólt azért hogy soká élvezek el. Azóta megjátszom hogy hamarabb sikerül ne kelljen neki olyan hosszan izgatni.
2022. júl. 13. 16:18
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Engem nagyon elszomorítana ha hazudna a barátnőm emiatt. Ha sokára élvez el akkor sokáig izgatom, nem kényszerből kell csinálni.
2022. júl. 13. 16:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Én a legelső kapcsolatomba játszottam meg sokszor, mert mikor nem élveztem el a barátom teljesen kiakadt és nekem kellett vígasztalnom szex után, mert nem érezte magát elég férfiasnak, de az nem érdekelte hogy nekem mitől lenne jó, szóval egy idő után egyszerűbb volt csak megjátszani hogy vége legyen, persze azóta rájöttem hogy ez hülyeség volt, jobban kell kommunikálni, vagy egyszerűen szakítani ha ennyire nincs összhang
2022. júl. 13. 16:26
 4/14 anonim ***** válasza:
90%

Aki megjátssza az orgazmust, az elsősorban magának hazudik és magának árt.

Ha a pasi azt hiszi, a nő elélvezett, ugyan mi motiválná, hogy csinálja tovább, vagy még inkább, csinálja másképp/jobban?

Az, hogy egy nő időnként nem tud elélvezni, simán benne van, akár a pasi hibájából, akár simán csak stresszes, fáradt, ezer oka lehet. HA ilyenkor a a pasi ezt zokon veszi, akkor a pasi hülye.

Ha sosem tud elélvezni, akkor a probléma összetettebb, de ugyanúgy magával cseszik ki a nő, ha folyton hazudik róla.

Nincs értelme. Párkapcsolatban legalábbis biztosan nincs.

2022. júl. 13. 16:27
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Én a kettessel értek egyet.

Ez egyén függő, azért vannak a párok, azért talákozott két ember, hogy örömet szerezzenek egymásnak. N kamuzzunk, beszélgessünk, szeretetből cselekedjünk.

2022. júl. 13. 16:28
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
gondolom még nem hallottad, amikor egy hülye pasi kiakad és full ideges lesz, mert a csaj nem sült el és a nőn tölti ki a mérgét. Vagy végig piszkálja utána, hogy mi volt a baj. Megértem azokat, akik csinálják, de ha türelmes és jó vagy, akkor veled ha csinálják is, hamar leszoknak. Asszony is csinálta az elején, mert nem akarta megsérteni az egómat (ez van ha az ex pasija egy hülye volt és kialakult nála), de én hamar leszoktattam, hogy nálam nem kell. Nem fogok ugrálni, ha nem sikerül neki, plusz felismerem az igazi orgazmust.
2022. júl. 13. 16:37
 7/14 anonim ***** válasza:
86%

6-os.

Amennyiben ez a dolog fennáll, annak a kapcsolatnak már lőttek.

2022. júl. 13. 16:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is csak az első kapcsolatokban csináltam ezt, akkor se sokszor. Csak azért ha négy évig úgy vagy együtt valakivel, hogy egyetlen egyszer sincs orgazmusod, akkor egy idő után már mind a két félnek frusztráló lesz.

A későbbi kapcsolataimban már nem csináltam ezt, meg igyekeztem megfelelően kommunikálni mindenről, bár ennek ellenére is csak egy olyan férfival voltam eddig akivel orgazmusom is volt.

2022. júl. 13. 16:43
 9/14 anonim ***** válasza:
79%
Elég sok oka van (megfelelési kényszer, a mielőbbi befejezés stb.). Ezzel együtt aki az orgazmust színleli az nem csak a párját hanem saját magát is becsapja! Ha alaposabban átgondolná a dolgot akkor rájönne, hogy semmi érteleme hazugságok hálóját szőni maga köré.
2022. júl. 13. 17:07
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Soha èltemben nem hazudtam erről, csak magammal bacnèk ki.
2022. júl. 13. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!