Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, ha hidegen hagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha hidegen hagy benneteket egy idegen férfi álló pénisze akkor miért nézegetitek folyton?

Figyelt kérdés

Csomó ilyen videó van a neten.

[link]

2022. júl. 12. 16:00
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
82%

Azért, mert tetszenek a péniszek. :D Nem hagy hidegen, érdekel, mert érdekesség, mint pl. egy idétlen frizura vagy egy ronda autó vagy nem tudom, valakinek sok virág van az erkélyén. Ezeket mind-mind megnézem, de egyiktől sem leszek nedves, nem gerjedek be.

Ha elém tesznek egy péniszt, az meg fogom nézni, mert érdekel, de nem gerjedek be tőle. Nem vagyok férfi és idióta, hogy "merevedésem" lesz egy cici látványától.

NEM VAGYOK FÉRFI

2022. júl. 13. 13:40
 22/26 A kérdező kommentje:
#21 Nekem se lesz merevedésem egy mell látványától. A csaj két perc alatt 11-szer nézett oda, pedig nadrágban volt a férfi. Ti sokkal többet bámuljátok egy férfi farkát, mint mi a nők melkeit. Mennyi bizonyíték kell még?
2022. júl. 13. 17:16
 23/26 A kérdező kommentje:
Lanyok milyen érzés hogy lebuktatok, es kiderült hogy gerjedtek a nagy ágaskodó farkakra?
2022. júl. 20. 19:54
 24/26 anonim ***** válasza:
60%
Oké. Szerencse, hogy a nagy álló f@szokra gerjedunk és nem a szánalmas pochokre aki nem látja be hogy tévedett. 😇
2022. júl. 20. 21:39
 25/26 A kérdező kommentje:

Most őszintén. Mivel rosszabb vagy más ez mint mikor ti szinte kipakoljátok a melleiteket és úgy jártok ki az utcára?

Max annyi a különbség hogy amíg ti 11-szer néztek a dudorodó nadrágunkra 1 perc alatt, addig mi max 3-szor nézünk a melleitekre annak ellenére is hogy majdnem teljesen kilátszik.

2022. júl. 27. 15:19
 26/26 anonim ***** válasza:
62%
De vajon a nagy, ráncos, csüngő csöcsöket hányszor néznéd egy köldökig érő dekoltázsban?
2022. júl. 30. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!