Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van random alányúlni egy idegen lánynak pl egy buliban?
Nem szép dolog.
Sőt zaklatás.
De izgatja őket a punci simogatása ...
Mi értelme van a parkban mutogatós szatírt "játszani"? Annak sincs, de aki olyan korlátolt hogy megteszi az ad rá valami homályos magyarázatot. A buliban kéretlenül taperolók ettől érzik magukat nagyfiúnak, komepnzálandó a saját sikertelenségüket.
Akkor b.sznak rá, ha ott a csaj pasija, vagy az szól a kidobóknak. Láttam már olyan balesetet, hogy a csávó nem tudta hogy akit elkezdett taperolni, zaklatni az egyik kidobó nője. Hátravitte három kidobó a figurát a pult mögötti raktárba és mikor kihozták pár perc múlva a tagnak már nem volt őszinte a mosolya 😃
Hát nekem ehhez semmi kedvem nem lenne.Valóban élvezetes hozzá erni vagy nyúlni,de nem úgy hogy akarata ellenére!Miközben sivalkodik meg rugkapál,vagy pofánver.Az inkább égő meg lelombozó sztem,minthogy élvezni tudnám.
Dehát beteg állatok vannak nyilván,azt nem tagadom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!