Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már fétisnek számít?
Figyelt kérdés
A párom imádja simogatni, masszírozni, puszilgatni, csókolni a talpam.
Számára ez szexuális értelmű, vonzó számára.
Nekem is kellemes érzés, nagyon jól esik.
Én, és ő is ettől szexuális izgalomba jövünk.
Ez már fètisnek számít, vagy ez még egy általános szexuális életben is jelen ven?
2022. júl. 12. 13:03
A kérdező szavazást indított:
Igen, ez már fétis.
Nem, ez még egyáltalán nem az
Határeset, nehéz eldönteni
23 szavazat
1/7 anonim válasza:
Igen, ez már fétis. A fétisnek több "fokozata" van, ez az un. preferált szint, hozzátesz de nem kizárólagosan erre irányul a szexuális vágy.
2/7 anonim válasza:
Számomra fétisnek számít, legalábbis valami fura dolognak, mert én undorodom a lábfejtől, ugyanúgy ahogy az ánusztól is, higiéniai okokból. Szóval szerintem személyfüggő. Én akkor sem csinálnám, ha kérné.
4/7 anonim válasza:
Nem számít férisnek, ez csak egy vágy, ami most épp jelen van köztetek, ez idővel változhat, sőt megjelenhetnek újak is. A fétissel ezzel szemben születik egy egyén, azon változtatni nem lehet, és mindig egy fix körülmény, tárgy indít be szexuális vonzalmat, ami megtörténhet akármilyen szituációban, plusz nélkülük nem is feltétlenül jön az egyén izgalomba. Ez lehet bőr ruha, láb szagolgatás, haj vágás, paradicsommal megdobálás, latex, akármi.
5/7 anonim válasza:
Igen.. nagyon. Nekem is ez van sőt ettől még sokkal durvabb dolgok is. Szerintem baratodnak is van ilyen csak nem.meri mondani.
6/7 anonim válasza:
Ilyen beteg phasszal biztosan nem maradnék együtt!
7/7 anonim válasza:
Ha csak ettől tud lázba jönni, akkor gond van, fétis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!