Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha férfiként a szőrös nőket...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha férfiként a szőrös nőket szeretem, az fétisnek számít szerintetek?

Figyelt kérdés
Sokan annak mondják, de szerintem nem az. A nőknél is a szőrösség a természetes állapot, mint ahogy a férfiaknál is, szóval nem értem miért olyan szokatlan, ha valaki ezt szereti egy nőn.
2020. dec. 7. 10:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Lehet fétisnek is nevezni akár. De nem feltétlenül
2020. dec. 7. 10:57
 2/11 anonim ***** válasza:
74%
Az a termeszetes ! Csak a divat valtotta at
2020. dec. 7. 10:59
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha a természetes nőket szereted, az nem. Ha az extrém szőröseket, az már lehet.
2020. dec. 7. 11:04
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos betegség miatt szőrősebb vagyok az átlagnál.Odalent mindig borotváltam magam,jött egy pasi aki arra kért hogy ne tegyen mert neki igy nem izgi,szereti érezni a szört,meglepődtem hogy nem zavarja,és máshol se izgatja.
2020. dec. 7. 11:08
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem arról van szó, hogy az extrémen szőrös nőket szeretem (bár nincs vele bajom), hanem csak olyan idegen érzés ha ránézek egy nő hónaljára/lábára/karjára/intim részére, és teljesen csupasz.
2020. dec. 7. 11:11
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez teljesen "jogos".
2020. dec. 7. 11:12
 7/11 anonim ***** válasza:
55%
Szokatlan, mert a elgtöbb férfi szinte elvárja a szőrtelenítést. De sokan magukon se szeretik, szóval változó. Nekem könnyebb lenne ha nem kéne szőrteleníteni, de mindebki más
2020. dec. 7. 11:22
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

nekem is nagyon bejön a női testszőr. valahogy lepergett rólam korunk divatja. egyszerűen egy természetes, vonzó jellemzőnek tartja az agyam, hasonlóan ahhoz, hogy az érett nőknek melle és (férfiakhoz képest) széles csípője van.

egyébként lehet fétis szintű, ha teljesen és kizárólagosan a testszőrzetre vagy rákattanva (tehát pl. a punciba dugásnál is sokkal jobban izgat).

30f

2020. dec. 7. 11:33
 9/11 anonim ***** válasza:
33%

Akkor az én kis barinőm tetszene neked.

Nagyon kis szép lány, már szép szőrös nunival. Imádom. :)

2020. dec. 7. 11:56
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha csak ez hoz izgalomba, akkor fétis. Nincs baj ezzel, amúgy sokan szeretik, csak ezt manapság nem vállalják be, mert szembe megy a társadalmi elvárásokkal. Én is szőrösebb vagyok lányként, de több korábbi pasimnak is bejött.
2020. dec. 7. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!