Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hány évesen kezdtétek érezni, hogy a libidótok erőteljesen csökkent a 20-on éves korhoz képest?
Én azt tapasztalom, hogy egyre erősebb, minél többet vagyok egyedül.
Szóval szerintem nem korfüggő, hanem hogy ki tudod-e élni a vágyaidat.
28/F
Vágy az van minden nap,csak azért kevesebb,mint huszon évesen.
F50.
A 4-es vagyok.
Látom szóbahoztátok a vágyakat, szóval ezzel az a gond, hogy nekem lehet bármilyen vágyam, ha nincs megfelelő partner amivel kivitelezzem.
Így marad az amit a 4. kommentemben leírtam.
35 vagyok, az elmúlt 1-2 évben érzem hogy már nem ugyanolyan. Ahogy az egyik válaszoló írta fentebb, a munka, stressz, idő hiánya befolyásolja a dolgokat. Nálam sajnos nem úgy ment az utóbbi időszak ahogy szerettem volna, sok volt a gond, kevésbé kívántam meg a párom, aki pedig nem egy szexistennő, bár nem is fadarab. Pl orál nincs nála.
Sokmindentől függ ez, nem csak kortól.
17.
A te leírásod alapján akkor egy férfi csak 15-21 éves koráig férfi, utánna már indul a lejtőn..😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!