Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, hány évesen kezdtétek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hány évesen kezdtétek érezni, hogy a libidótok erőteljesen csökkent a 20-on éves korhoz képest?

Figyelt kérdés
.
2022. júl. 12. 11:18
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%

Én azt tapasztalom, hogy egyre erősebb, minél többet vagyok egyedül.

Szóval szerintem nem korfüggő, hanem hogy ki tudod-e élni a vágyaidat.

28/F

2022. júl. 12. 13:14
 12/19 anonim ***** válasza:
94%

Vágy az van minden nap,csak azért kevesebb,mint huszon évesen.

F50.

2022. júl. 12. 13:20
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

A 4-es vagyok.

Látom szóbahoztátok a vágyakat, szóval ezzel az a gond, hogy nekem lehet bármilyen vágyam, ha nincs megfelelő partner amivel kivitelezzem.

Így marad az amit a 4. kommentemben leírtam.

2022. júl. 12. 14:45
 14/19 anonim ***** válasza:

Majd szólok.

53F

2022. júl. 12. 17:09
 15/19 anonim ***** válasza:
93%

35 vagyok, az elmúlt 1-2 évben érzem hogy már nem ugyanolyan. Ahogy az egyik válaszoló írta fentebb, a munka, stressz, idő hiánya befolyásolja a dolgokat. Nálam sajnos nem úgy ment az utóbbi időszak ahogy szerettem volna, sok volt a gond, kevésbé kívántam meg a párom, aki pedig nem egy szexistennő, bár nem is fadarab. Pl orál nincs nála.

Sokmindentől függ ez, nem csak kortól.

2022. júl. 12. 18:41
 16/19 anonim ***** válasza:

Még erősebb

77F

2022. júl. 12. 19:56
 17/19 anonim ***** válasza:
91%
Én 23 vagyok, és olyan egy éve kezdett csökkenni a libidóm. Nem áll annyit magától, reggelente nincs merevedésem, szex közben is második menetet már nem tudom befejezni, ellentétben 20 21 éves énemmel, aki 3 menetet is lenyomott egy este alatt. Elég zavaró
2022. júl. 12. 20:43
 18/19 anonim ***** válasza:

17.

A te leírásod alapján akkor egy férfi csak 15-21 éves koráig férfi, utánna már indul a lejtőn..😊

2022. júl. 13. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát úgy érzem lefele indulok a lejtőn. Alkoholt már egyáltalán nem bírom, ráadásul egy sörtől is másnapos vagyok. Ami nem baj, legalább nem iszom. Nem bírok ki ébren 24 órát, nem hogy 48-at. Régen simán ment hogy reggelig buliztak hazamentem, aztán buliztam következő éjjel is reggelig és akkor aludtam. Ha elcsúszott az alvásom, mert nem tudtam időben elaludni, simán kibekkeltem az egész napot alvás nélkül, és másnap 9kor aludtam. Most ha nem tudok elaludni, nem bírom k másnap estig alvás nélkül. Lefekszem kilenckor, nyolckor kelek, akkor délután 3 4 felé már ilyen oltári fáradtság jön rám, hogy helyben el tudnék aludni. Szóval megyek lefele a lejtőn.
2022. júl. 13. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!