Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy éjszakás kalandra nem vagyok képes, viszont hosszutavu kapcsolat nincs kilatasban, de nagyon kivannam mar a szexet?
Én azt vallom, hogy olyan személyt kell hozzá keríteni aki nem enged viszakozni az utolsó pillanatban sem.
Nem megerőszakol, de érezteti, hogy életed legjobb éjszakája lesz az amit vele töltesz. De még én sem találtam meg azt a férfit.
#1: ez baromság. Belekényszerít egy helyzetbe, aztán, ha mégse "életed legjobb éjszakája" még fel is jelentheted erőszak vádjával...
Tudjad mit akarsz, ne lebegtessed előtte a szexet, ha nem gondolod komolyan. Ez nem a másik félen múlik.
Egyéjszakást értem, hogy kerülöd, mert nagyon kockázatos. Érdemesebb ismerőseid között keresni valakit hosszútávú laza kapcsolatra.
Sziasztok
Ha valakit érdekel hosszútávú, laza szexkapcsolat egy normális, udvarias pasival, jelezze:))
37F
Én is ugyanúgy vagyok, ahogy te. Hiányzik, de alkalmi nem kell. Miért akarod legyőzni? Ez van, nem mindenki dughat orrba-szája mindenféle emberre. Ha egyszer nincs gusztusom idegenekkel lefeküdni, csak azért, mert hiányzik a szex, akkor nem fogom magamra erőltetni és kész. Szerintem kár ezen lamentálni. (Ráadásul én még csak élvezni sem tudnám, hiszen hol van ott a figyelmesség?)
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!