Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/15 anonim válasza:
Xar mind a kettő! Túl vannak tólva!
2/15 anonim válasza:
hát ha így előttem lenne kikötözve egy pina nemhiszem hogy ütném inkább dugnám :P
3/15 anonim válasza:
Igen. Szeretem nézni ahogy tűrnek és szenvednek.
4/15 anonim válasza:
Igen, nagyon. Mi alkalmazzuk is
5/15 anonim válasza:
igen szeretem nézni sok izgalmas van benne
6/15 anonim válasza:
Én nem szeretem. A nők ezeken egyáltalán nem élvezik, ami történik velük, csak pénzért bevállalták.
7/15 anonim válasza:
6 os nem ez volt a kerdes. Persze hogy a penzert vallaljak be.
8/15 anonim válasza:
6: Nem baj szenvedjenek csak ;)
9/15 anonim válasza:
7: A kérdésre válaszoltam, csak meg is indokoltam, miért nem szeretem az oldalt. Amúgy én szado és mazo is vagyok, szeretek bizonyos szinten fájdalmat okozni a nőknek, és én is szeretem a fájdalmat átélni. De csakis olyan módon tudom élvezni az ilyen játékokat, akármelyik oldalon, vagy nézőként, ha tudom, hogy a résztvevőknek is kéjt okoznak, és nem csak kényszerből mentek bele. Amikor szerencsétlen, kiszolgáltatott, éhenkórász lányokat és alkoholista, narkós fél-hajléktalanokat kínoznak pár tízezer forintért, akik bármit jobban akarnának, mint ezt, az nekem sima, beteg kegyetlenkedés, és nyoma sincs benne a BDSM általánosan elfogadott alapelveinek. Szerintem ez kb. az a szint, mint állatkínzásokat élvezettel nézni. Pár ilyen ElitePain videót megnéztem kíváncsiságból, de egyáltalán nem tartottam izgatónak és inkább az undor vett rajtam erőt attól a ronda, ősz tatától, aki gyötri ezeket a kis ágrólszakadtakat.
10/15 anonim válasza:
Igen. Bar Dr. Lomp lehetne kemenyebb.
Meztelen nok megkinzasa nemi eroszak nelkul elegge hiteltelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!