Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek az Elite Pain féle, kemény bdsm videók?
Nem
Az számomra túl durva...
Elit Pain-től talán 2-t láttam olyat amire azt mondtam oké ez tetszik vállalható
A többit az első 5 perc után ki kellett kapcsolnom mert számomra nézhetetlen.
Ezek a lányok kb 100.000 Ft-ot kapnak egy ilyenért és bszus amit művelnek velük hát inkább jobban járnak ha le feküdnének 2-3 pasival aztán még lenne az A 100.000
De Elit Pain haza vágja még nyomorítja Testileg és Lelkileg ezeket a lányokat.
Vannak mazoischta ismerőseim. Még Nekik is sok volt az amit csinál a csávó.
25N
Ui. Sokszor elfogott az az érzés hogy valami Nem stimmel.
Mintha nem igazán lenne legális amit művelnek..
Sok BDSM videót láttam már keményeket is
De Elite Pain egy külön kategória
Hát nem is csodálom ha le akarják ültetni.
Igazából csúnya lányt még nem láttam a videóban.
Mint mondtam van olyan videók a ami még nekem is tetszik lehet h több mint 2
De túlnyomó többségben le veri a biztosítékot.
Számomra már nem BDSM ami ezekben a videóban van. Hanem egy nagyfokú szadizmus kínzás ez nézni de átélni se élvezetes.
És nincs az a pénz amiért elviselném a testi lelki sebeket amit ez a csávó okoz
Akkor már inkább lenyomok 1-1 éjszakát 2 pasival és megvan az a pénz. De nem kell hetekig a sebeimet nyalni és rettegni h mélyüknek lesz örök nyoma
Kispályások vagytok...
Csak egyvalamit mondok: BME Pain Olympics.
Valószínűleg eléggé meg lett hurcolva, a “művészúr” új videói sokkal softosabbak a rendőrségi ügye után
A lányok pedig nem hiszem hogy ne tudták volna mire vállalkoznak, tekintve hogy teli van az internet a filmjeikkel
Amúgy a filmek vágva vannak, a végükön pedig általában van még egy interjú is a szereplőkkel, beszélgetnek viccelődnek egymással
A filmjeik nagyobb része belefér, viszont 2-3 mindenképp van ami már tényleg sok és horribilis nézni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!