Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vezessem rá a páromat hogy kielégítsen?
Figyelt kérdés
Nem vagyok biztos benne, de sejtem hogy tőle távol áll a szájjal való kielegites. Előbb deritsem ki vagy egyből felkéne hozakodni azzal hogy jól esne? Nekem nehezemre esik ilyesmiről beszélni, ez pedig hogy úgy tűnik idegenkedik a dologtól meginkább nehezít rajta.
Inkább a Te reakcióba véltem felfedezni némi passzív agresszivitást. Feltettem egy kérdést, normális segítség reményében. Erre ilyen mint Te kedves válaszoló, idejön kiélni magát okoskodásban, segítő szándék nélkül...de azért köszönöm a próbálkozást. További szép estét!
2022. júl. 8. 23:56
12/18 anonim válasza:
Úgy fest ezzel a véleményeddel kábé egyedül maradtál. Neked is szép estét.
2022. júl. 8. 23:58
13/18 anonim válasza:
Pedig én is azt mondom hogy megkell beszélni ezeket a dolgokat is.
2022. júl. 9. 06:13
14/18 anonim válasza:
Vannak férfiak, akiket taszít a punci, mármint a szájjal érintése, talán mert nyálkás, vagy nemtom. Nem tartozom közéjük. Ezt nem tartom az érdememnek, viszont örülök neki, nagyon jó érzéssel tölt el, amikor hallom, érzem, hogy eltaláltam az érzékeny pontját, és elvittem.
2022. júl. 9. 06:14
15/18 anonim válasza:
Ja, és hogy a kérdésre is válaszoljak, nincs mese, ahogyan a melltartódat és a bugyidat leveszed előtte, ugyanúgy a beszédbeni gátlásaidat is le kell vetned. Mondd ki, hogy jó vele a szex, és mondd el a részleteket is, hogy melyik mozdulatok különösen élvezetesek, és akkor rá tudsz térni, hogy még mire vágysz. Mondd ki, hogy érzed, neki milyen jó, amikor a száddal izgatod, kielégíted (bár erről nem írtál), és hogy te is szeretnél ilyet érezni.
2022. júl. 9. 06:31
16/18 anonim válasza:
Tanuld és tapasztald ki egyedül hogy mi neked a legjobb. Nekem pl gyengédség (nyelv hegye) a xsikló felett balra. Utána lejjebb.
Amikor oda került a sor, eloszor megkérdeztem segíthetek e. Ennek örült!. Utána odairányítottam a kezét. Amikor végigcsókolta a testem, váltott nyelvre. Onnan már csak az intenzitásba kellett néha aegítebi
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!