Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Irodába szerintetek is túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irodába szerintetek is túl “kihívó” ez az öltözet? (Képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. júl. 7. 18:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
59%
A párducmintás cuccok nálam (és sok más embernél) alapvető stílusbeli red flagnek számítanak. Persze nagyon jól áll annak, aki történetesen párduc, de mondjuk úgy, hogy ez nem mindenkinek adatik meg az élete során.
2022. júl. 7. 20:33
 22/36 anonim ***** válasza:
66%

Ízlés kérdése, hogy proli-e, tetszik-e. Viszont professzionális környezetbe nem való ilyen öltözék akkor sem ha fiatal vagy.

A szoknya nagyon rövid, ráadásul fel van sliccelve. A blúz fazonja rendben van, ha csak nem áttetsző az anyag. Az állatmintás cuccok amúgy általában kerülendőek.

Nem az a baj vele hogy nem szép, vagy hogy nem vagy csinos benne, mert csinos, fiatal emberen a legtöbb cucc jól áll.

De ha munkahelyen vagy, ott a teljesítményedre, az eszedre, szakértelmedre, stb-re kell, hogy fókuszáljanak a kollégák. Az is sokat elárul valakiről, hogy megtiszteli-e azzal a munkahelyét, hogy betartja-e a dresscode-ot.

Szerintem ha fontos neked a munkahely és hogy jó benyomást kelts a kollégákban akkor az a minimum, hogy olyan szoknyát veszel ami minimum kicsivel térd fölé ér (és nem rövidebb), harisnyával és egy elegánsabb blúzt.

2022. júl. 7. 20:48
 23/36 A kérdező kommentje:

#19 igen, prosti vagyok, mert felvettem egy miniszoknyát.🤡

Többieknek köszönöm!

2022. júl. 7. 20:54
 24/36 anonim ***** válasza:
100%
ha a szoknya hosszabb lenne akkor szerintem jó lenne.
2022. júl. 8. 06:57
 25/36 anonim ***** válasza:
0%
#23 - #19-es vagyok. Nem tudom, hogy prosti vagy-e, ezt nem jelentettem ki, de a válaszodból magadra vetted, ez a te bajod, freudi elírás. :) Azt mondtam, ha irodában dolgozol és olyan magát kérető munkavállaló vagy aki szívesen fekszik le a főnökével és más kollégákkal, akkor jó ez az öltözet. Jókívánságomat fejeztem ki, hogyha már ez van, kúrjál egy jót, az öltözettel is lehet, hogy kéretni akarod magad, mint egy portékát a piacon.
2022. júl. 8. 11:19
 26/36 A kérdező kommentje:
#25 majd szólj, ha lesz még mondandód.🥱
2022. júl. 8. 11:40
 27/36 anonim ***** válasza:
#26 Voltál bent végül ilyen öltözetben, felvetted? Mit szólt a főnököd? A férfi kollégák? És a nők?
2022. júl. 8. 11:42
 28/36 anonim ***** válasza:
8%

Semmi gond ezzel.

Nálunk az irodában ez kb átlagos viseletnek számítana.

2022. júl. 8. 11:49
 29/36 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező, leírom a véleményemet, ha megengeded. :)

A felsőben sosem szerettem az állatmintás dolgokat, így én azt elengedném a helyedben. Valamiért komolytalannak hiszem bennük az illetőket. De ez szubjektív dolog, nálam így van. Viszont maga a stílusa nagyon jó a felsőnek, ilyet egyszínűben vagy más mintával sokkal jobb lehet...csíkos vagy pöttyös. :)

A szoknya szerintem mindenhol nagyon jó viselet lehet, de irodában szerintem egy picivel hosszabb nyerő tud lenni. Egy-egy tárgyalás erejéig, ha nagyon kell az üzlet még lehet nyerő is lehet ez a darab, de a sima hétköznapokban szerintem legyen hosszabb.

Egyébként szerintem biztos jó stílus érzékkel lehetsz megáldva, csak találd meg, hogy hol mit érdemes felvenni. :)

De maga szett, ahogy összeraktad... nagyon dögös.

2022. júl. 8. 12:02
 30/36 A kérdező kommentje:

#27 végül ma nem ezekben mentem, de jövőhéten szerintem adok valamelyiknek egy esélyt.:) Kicsit hosszabb szoknyával inkább.

#29 köszönöm szépen, kedves vagy.😊

2022. júl. 8. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!