Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irodába szerintetek is túl “kihívó” ez az öltözet? (Képpel)
Ízlés kérdése, hogy proli-e, tetszik-e. Viszont professzionális környezetbe nem való ilyen öltözék akkor sem ha fiatal vagy.
A szoknya nagyon rövid, ráadásul fel van sliccelve. A blúz fazonja rendben van, ha csak nem áttetsző az anyag. Az állatmintás cuccok amúgy általában kerülendőek.
Nem az a baj vele hogy nem szép, vagy hogy nem vagy csinos benne, mert csinos, fiatal emberen a legtöbb cucc jól áll.
De ha munkahelyen vagy, ott a teljesítményedre, az eszedre, szakértelmedre, stb-re kell, hogy fókuszáljanak a kollégák. Az is sokat elárul valakiről, hogy megtiszteli-e azzal a munkahelyét, hogy betartja-e a dresscode-ot.
Szerintem ha fontos neked a munkahely és hogy jó benyomást kelts a kollégákban akkor az a minimum, hogy olyan szoknyát veszel ami minimum kicsivel térd fölé ér (és nem rövidebb), harisnyával és egy elegánsabb blúzt.
#19 igen, prosti vagyok, mert felvettem egy miniszoknyát.🤡
Többieknek köszönöm!
Semmi gond ezzel.
Nálunk az irodában ez kb átlagos viseletnek számítana.
Kérdező, leírom a véleményemet, ha megengeded. :)
A felsőben sosem szerettem az állatmintás dolgokat, így én azt elengedném a helyedben. Valamiért komolytalannak hiszem bennük az illetőket. De ez szubjektív dolog, nálam így van. Viszont maga a stílusa nagyon jó a felsőnek, ilyet egyszínűben vagy más mintával sokkal jobb lehet...csíkos vagy pöttyös. :)
A szoknya szerintem mindenhol nagyon jó viselet lehet, de irodában szerintem egy picivel hosszabb nyerő tud lenni. Egy-egy tárgyalás erejéig, ha nagyon kell az üzlet még lehet nyerő is lehet ez a darab, de a sima hétköznapokban szerintem legyen hosszabb.
Egyébként szerintem biztos jó stílus érzékkel lehetsz megáldva, csak találd meg, hogy hol mit érdemes felvenni. :)
De maga szett, ahogy összeraktad... nagyon dögös.
#27 végül ma nem ezekben mentem, de jövőhéten szerintem adok valamelyiknek egy esélyt.:) Kicsit hosszabb szoknyával inkább.
#29 köszönöm szépen, kedves vagy.😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!