Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők,lànyok mi a legvadabb és szexibb öltözet amit a párotok kedvéért fevennétek?
Szerintem kategóriákra érdemes bontani.
Utcára vagy ágyba?
Utcára mondjuk simán veszek miniszoknyát és fűzőt. Ez izgatja a páromat. Ahogy az is, ha bőrnacit húzok valami haspólóval. Mondjuk hosszabb szoknyával az is belefér, hogy nem veszek fel bugyit/tangát. De én ennél többet nem mutatok kint.
Ágyban pedig minden féle volt már.
Otthonra? Nos, otthonra nincs határ, bármit felvennék a kedvéért, de amik nekem is tetszenének, azok például a szép fűzők, harisnyatartó, combfix, magassarkú, fenékvillantós, rojtos farmersort, nagyon mini rakottszoknya. Csupa csipke, különleges, drága fehérnemű fekete vagy bordó színben.
Utcára ami még belefér: félhosszú bőrszoknya, bőrnaci,nem túl extrém magassarkú, miniszoknya. Mondjuk, ezeket pasi nélkül is voselném, csak nagyon kényelmetlenek szerintem, tehát munkába, boltba leugrani nálam az ilyen cucc nem nyerő. A magassarkúm is csak dísznek van, azt is csak randira, alkalmakra.
Például ilyen latex cuccokat sem vennék fel, mert az ember kb belerohad és az nem úgy nem szexi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!