Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Irodába szerintetek is túl...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irodába szerintetek is túl “kihívó” ez az öltözet? (Képpel)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2022. júl. 7. 18:54
1 2 3 4
 1/36 A kérdező kommentje:
+1 harisnya hozzá, csak az nincs a képen.
2022. júl. 7. 18:54
 2/36 anonim ***** válasza:
18%
Figyelj én örömmel dolgoznék veled együtt ha ilyen csinos vagy ;)
2022. júl. 7. 18:55
 3/36 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nem az, marmint nyilvan nem egy átlagos semmilyen szett, de szerintem meg hatareseten belül van.

Felkapnam a fejem az biztos...😅

28/F

2022. júl. 7. 18:55
 4/36 anonim ***** válasza:
24%
Ez nem kihívó. De nyugodtan sétálgathatsz benn az út szélén. Lesznek kuncsaftok…
2022. júl. 7. 18:56
 5/36 anonim ***** válasza:
31%
Igen, látom az öltözködési etikett az nincs meg.
2022. júl. 7. 18:57
 6/36 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem jó
2022. júl. 7. 19:02
 7/36 anonim ***** válasza:
61%
Nem kihívó, hanem trampli + nem áll jól az alakodon. Megfelelő méretet válassz és az állatmintás sz.rokat felejtsd el. Lehet visszafogottan is csavarni a fejeket, de ez közönséges és trampli.
2022. júl. 7. 19:04
 8/36 anonim ***** válasza:
56%

A magyar férfiakat ismerve igen, ez sajnos a mi visszamaradott, ősemberhez hasonló gondolkodásmódunkhoz nagyon is kihívó!

Én személy szerint nem találom annak, szerintem semmivel sem másabb mint ha egy fehér ing, szoknya kombó lenne de hát elég ha csak az előttem kommentelőket nézed..

Sajnos Magyarországon 1022-t írunk és ha nőként nem vagy nyakig betakarózva akkor a férfiak nagy része már úgy érzi, hogy minden joguk meg van hozzá, hogy egy sétáló vaginának tekintsen ami kizárólag az Ő kielégítésük miatt létezik..

Na lehet lepontozni!

28F

2022. júl. 7. 19:06
 9/36 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a felső jó. A szoknya legyen min. terdig erő. De a mai világban ez még nem kihívó. Jól áll!
2022. júl. 7. 19:10
 10/36 anonim ***** válasza:
32%
#10 Kérned sem kell idióta. Ez mindenhol proli, ha irodában dolgozol, nem csak itthon.
2022. júl. 7. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!