Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szüzesség elvesztése egy idősebb pasival?
Még szűz vagyok. Bár "jelentkezők" voltak az elmúlt években, de egyiküknél sem éreztem azt, hogy szívesen megtenném. Vártam a megfelelő emberre és nem bánom, hogy közülük senkivel sem tettem.
Most van egy férfi, aki szívesen elvenné a szüzességem 36 éves. Vonzódom hozzá, de nem vagyok szerelmes. Van párja, alkalmi kapcsolatra kellenék. Nekem sem jelentene többet, nem hiszem, hogy beleszeretnék. Már pettingeltünk és jól éreztem magam vele.
Most mégis vacilálok, megálljak és várjak-e még és szerelemből tegyem meg később, párkapcsolatban, vagy most éljek ezzel a lehetőséggel.
Tudom, hogy ezt nekem kell eldöntenem, nem is azt várom, hogy helyettem döntsetek, csak szívesen meghallgatnék olyanokat, akik hasonló szituációban voltak.
Előre is köszi!
20L 36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!