Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, miért mondjátok hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, miért mondjátok hogy 175centi alatt nem férfi a férfi de vonyítotok ha azt mondjuk hogy 80 kiló felett nem nő egy nő?

Figyelt kérdés
Az egyiken pedig lehet is változtatni, a másikon pedig lehetetlen. Mégis a sárba tiporjátok a férfiak önbecsülését.
2022. júl. 6. 09:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem értem a kérdést. Ez mindenkinek egyéni ízlés kérdése kell legyen. De amúgy szerintem is 170cm alatt nem férias, és tegyük hozzá, hogy 17cm alatt sem. Legyen inkább 180cm a magasság és 18-19cm a farka. Ilyen nekem egy ideális pasi. Ja és nem kell hisztizni, 80kg felett nem nő hanem viziló, sőt szerintem már 70kg felett sem lehet nőies, nem beszélve arról, hogy a túlsúly milyen egészségtelen...

24L

2022. júl. 6. 12:01
 12/13 anonim ***** válasza:
24%

😂 Gyerek vagy vagy kis butácska.

Több aspektusból kell látni a dolgokat.

Pl te mekkora vagy?

Mekkora nők jönnek be?

Magas, alacsony, vékony, normál, kövér?

Kinek mi az izlése és határa.

Nekem pl 180feletti srácok jönnek be, mert nekem mondhatjuk, külön felcsigázó érzés, fétis a másik fél magassága.

Amolyan biztonság, védelmező érzés, ahol "pici és aranyos" vagyok ténylegesen is.

Idegesítő, ha velem kb egymagas (pl egyik exem), az alacsonyabb pasik mellett nem érzem magam nőnek. Utasítottam vissza már ez miatt embert.

De ismerek pasikat, akik nem érzik magukat férfiasnak, ha a nő magasabb tőlük.

Szóval nem csak nők egy része vélekedik negatívan a jelenségről, hanem férfiak egy része is. Amely az önbecsülésükbe belepiszkít.

80kg?

Attól függ, hiszen az ember teste/alkata összetettebb.

Milyen magassághoz az a 80kg?

Nem mindegy.

Mennyire edzett?

Ugyanis 1kg izom kisebb térfogatú, mint 1kg zsír.

Akkor ott van még a csontozat szerkezete, mekkora a haja stb.

Picit gondolkodj, mielőtt írsz.

2022. júl. 6. 12:16
 13/13 anonim ***** válasza:
70%
Mindenkinek joga van eldönteni mi tetszik neki. Én nem mondok ilyeneket, de tény, hogy 180 centi felett egyszerűen vonzóbbnak találom a pasikat. Az meg, hogy neked a vékony nők jönnek-e be, a te dolgod. Engem aztán nem izgat, hogy téged bánt-e az én ízlésem és engem sem érdekel, hogy egy nekem nem tetsző pasi mit gondol rólam. Amúgy 120 kiló vagyok, mégis pont lesz@arom a nyavalygásodat...
2022. júl. 6. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!