Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar egy férfi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar egy férfi orális szexet adni, amikor neki már adtak?

Figyelt kérdés

Ápolt vagyok, közös zuhanyzás után foglalkozunk egymással. Vagyis én vele. Mert ő kijelentette hogy olyat nem szeretne csinálni.

Ennek mi lehet az oka?

2022. júl. 5. 21:38
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem szereti valamiért csinálni.
2022. júl. 5. 21:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az én férjem azért nem akart eleinte, mert sose csinálta még és nem akarta rosszul csinálni.
2022. júl. 5. 21:44
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Mert önző

Te megcsináltad őt, ő meg elintézte ennyivel

2022. júl. 5. 22:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy lusta önző paraszt
2022. júl. 5. 22:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát én 27éves férfiúként 4éve eggyüttvagyunk a barátnőmmel..

Én szemely szerint “őrülten veszetten”imádom kényeztetni szájjal arcal ^^ imádom amikor a combajiközt vagyok és ő van felül

..de a barátnőm néha úgyérzi hogy kényszerböl teszem és amikor furakodom az ölébe akkor mondja hogy “de nemkell megtennem ha nemakarom”pedig huhh megőrjit szinte amikor nekikezdek..az illata a látvány a közelség az az abbszolitt

Intimitás az hogy teljesen átadja magát és bizalom vgy nemtudom

Valószínű hogy ez személyfüggő

Szoktatok beszélgetni a szexuális vágyaitokrol?ez szerintem nagyonfontos!!!! Nyiltan beszélni hogy ki mit hiányol vagy ki mit próbálna ki/meg

Ha viszont a részéröl elvárás hogy Te kényeztesd és ő pedig eggyáltalán nem hajlandó viszonyozni annak ellenére sem hogy őszintén beszélsz a vágydrol

Azz szerintem akkor valami nemokés..egyfajta kihasználásnak gondolom én…

Egy jó kapcsolatban megkell beszélni a dolgokat és tenni a dolgokért…

Bátran MOND EL NEKI HOGY MILYEN FAJta igényeid vannak

És (ha bár nem szólhatok bele mások magánéletébe) ha ő sem akkor te sem..ha csak nem úgyállsz a dologgal mint én…

Számomra uhh nemtudomleírni vagyis nemakarom..:D de naagyoon imádom habzsizni a barátnőm puncikáját

Volt hogy elélveztem közben… namost ez elég “amatőr/hülyén”hangzik de igen igyvolt..viszont utánna megint a lábai közé vetettem magam és olyan akciókész voltam mint az actionman

2022. júl. 5. 22:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Ennek lehet pár oka... jobb esetben valami hülye finnyáskodás, rossz beidegződés amit idővel talán kinő. Rosszabb esetben meg csak egy önző pöts, aki csak kapni akar de viszonozni semmit.

A két típus közötti lényeges különbség, hogy az elsőnek ha mondod márpedig te nagyon vágynál rá, most tusoltál, nagyon szeretnéd - akkor megérti és legalább megpróbálja. Az utóbbi meg akkor is sz.rik rá te mit akarsz.

2022. júl. 5. 22:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

6os

Ez iigy igaz teljes mértékben…

Nekem 1.re egy (bocsi kérdező)de 1pöcs…nem..inkább egy fasz

Amugy nemtudom elhinni hogy valaki ennyire “undorodna”a dologtol…most bunkó igazparaszt leszek…

Hogy mondhatod férfi létedre hogy szereted a puncit de én nemvagyok hajlandó kinyalni de azémá’ szopjále

Hát nagy büdös retkes szutykos faszt az ilyennek….

2022. júl. 5. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!