Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Irányítsa a férfi az orális szexet?
A kérdés lányokhoz/nőkhöz szólna elsősorban és arra az esetre vonatkozik, amikor a férfit részesítik orális szexben.
Nyilván mindenki azt válaszolná, hogy hangulattól függ, hogy éppen hogyan esik jól, de:
Melyiket preferáljátok?
1. Ha a férfi mozdulatlanul fekszik és ti diktáljátok a módot és a tempót,
2. Ha enyhén ráteszi a kezét a fejetekre, óvatosan irányít és belemozog enyhén csípőből,
3. Ha erősen fogja a fejeteket és rendkívül határozottan irányítja a dolgot és belemozog csípővel,
4. Ha vadul tépi a hajatokat és nagyon erőszakosan "szoptat", illetve csak kinyitjátok a szátokat és ő tulajdonképpen csak használja vadul, mint egy lyukat.
Köszönöm az intelligensebb válaszokat.
A válaszom ugyanaz mint a kettesé.
Második variáció.
És fordított esetben ti hogyan jártok el?
1. Ti csak fekszetek és a férfi csinál, amit csinál,
2. Óvatosan fogjátok a fejét, irányítjátok, belemozogtok csípővel,
3. Erősen fogjátok a fejét/haját és határozottan irányítjátok vadabb csípőmozgással belemozogtok,
4. Szó szerint belekapaszkodtok a hajába és "nyalattatjátok" / az arca fölé térdeltek és vadabb csípőmozgást végeztek?
5ös vagyok.
Attól függ, hogy kivel vagyok és neki mi jön be. Sok pasi nem viseli jól, ha határozottan irányítják...
De ha rám van bízva, akkor az elején a 2es, aztán ahogy fokozódik az izgalmam, 3as és ha kell, 4es.
Eredeti kérdésre: 2 vagy 3
Második kérdésre: 1 vagy 2 - hangulatfüggő, meg persze ha esetleg ki vagyok kötve (khm khm), nyilván nem opció a 2...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!