Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Irányítsa a férfi az orális...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Irányítsa a férfi az orális szexet?

Figyelt kérdés

A kérdés lányokhoz/nőkhöz szólna elsősorban és arra az esetre vonatkozik, amikor a férfit részesítik orális szexben.

Nyilván mindenki azt válaszolná, hogy hangulattól függ, hogy éppen hogyan esik jól, de:

Melyiket preferáljátok?

1. Ha a férfi mozdulatlanul fekszik és ti diktáljátok a módot és a tempót,

2. Ha enyhén ráteszi a kezét a fejetekre, óvatosan irányít és belemozog enyhén csípőből,

3. Ha erősen fogja a fejeteket és rendkívül határozottan irányítja a dolgot és belemozog csípővel,

4. Ha vadul tépi a hajatokat és nagyon erőszakosan "szoptat", illetve csak kinyitjátok a szátokat és ő tulajdonképpen csak használja vadul, mint egy lyukat.

Köszönöm az intelligensebb válaszokat.

2022. márc. 15. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
49%
Ezt mint szuz fiu mondom, h sztem inkabb a lany iranyitsa az oralt, tobben szeretik igy, mintha bele nyomnak a fejuket. 20F
2022. márc. 15. 16:19
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A 2 választom. Az nekem is izgató , ha enyhén ráteszi a kezét a fejemre, és a csípő mozgás is feltüzel jobban.
2022. márc. 15. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A válaszom ugyanaz mint a kettesé.

Második variáció.

2022. márc. 15. 16:21
 4/11 anonim ***** válasza:
62%
Nekem a 3. és 4. variáció tetszik legjobban. Néha szeretek én irányítani, meg finomabbra venni a dolgokat, de általában nem így van.
2022. márc. 15. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 2es jön be.
2022. márc. 15. 16:58
 6/11 A kérdező kommentje:

És fordított esetben ti hogyan jártok el?

1. Ti csak fekszetek és a férfi csinál, amit csinál,

2. Óvatosan fogjátok a fejét, irányítjátok, belemozogtok csípővel,

3. Erősen fogjátok a fejét/haját és határozottan irányítjátok vadabb csípőmozgással belemozogtok,

4. Szó szerint belekapaszkodtok a hajába és "nyalattatjátok" / az arca fölé térdeltek és vadabb csípőmozgást végeztek?

2022. márc. 15. 17:38
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 vagyok, nekem mindegyik kb egyenlően tetszik :)
2022. márc. 15. 17:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem szeretem az erőszakosságot. Inkább csak simogatom a pasi fejét, vagy ahol éppen érem, esetleg megfogom az egyik kezét (ha éppen nem használja). Tőle is ez esik jól.
2022. márc. 15. 18:30
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

5ös vagyok.

Attól függ, hogy kivel vagyok és neki mi jön be. Sok pasi nem viseli jól, ha határozottan irányítják...

De ha rám van bízva, akkor az elején a 2es, aztán ahogy fokozódik az izgalmam, 3as és ha kell, 4es.

2022. márc. 15. 18:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Eredeti kérdésre: 2 vagy 3

Második kérdésre: 1 vagy 2 - hangulatfüggő, meg persze ha esetleg ki vagyok kötve (khm khm), nyilván nem opció a 2...

2022. márc. 15. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!