Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar egy férfi csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar egy férfi csak orális szexet, sima aktust nem?

Figyelt kérdés

A kérdésem azért teszem fel, mert ritkán ismerkedem, a dolgok elején vagyunk, de már másodszor járok úgy, hogy izzik a levegő, minden oké, majd közlik velem, hogy mehet minden, csak a konkrétum nem. Mindkét esetben orálisan maximális odaadásról van szó a másik fél részéről.

Gumi van, amire gondolni tudtam az még az impotencia, amit nem akar mondjuk bevallani a másik fél, de ebben sem vagyok biztos.

Egyértelmű választ nem kaptam, kíváncsi vagyok, ti mit gondoltok.

2022. febr. 11. 23:03
1 2
 1/12 NTBS ***** válasza:
100%
Van néhány tippem. Az orális szexet jobban szereti, esetleg nagyobb élvezetet okoz. Fél attól, hogy gumi ellenére teherbe ejt. Esetleg korai magömlésben szenved, ami orális szex esetén nem biztos, hogy annyira feltűnő, hiszen lehet azt mondani, hogy annyira jól csinálod, hogy nem bírom.
2022. febr. 11. 23:07
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Merevedési zavar, hamar elsül, méret probléma, vagy épp ez a fétise. Én mondjuk falra másznék, ha csak orál lenne, és nem dug meg.
2022. febr. 11. 23:11
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Biztos akar lenni, hogy nem leszel terhes!
2022. febr. 11. 23:15
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, elgondolkoztatók.

2,én is azt hittem, de ez valami annyira elképesztő, hogy én se hittem volna el, ha nem velem történik, ezért is maradt a nagy kérdőjel a fejemben

2022. febr. 11. 23:17
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Elég sok oka lehet, kb. ahogy a #3-as írta. Kényelmes, önző, vagy éppen fél hogy nem bírja végig, vagy hamar elsülne. Mindenesetre... akkor legalább nyaljon 😃
2022. febr. 11. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Merevedési zavar, hamar elsül, épp ez a fétisem.

Köszönöm, hogy meghallgattatok.

F

2022. febr. 12. 01:23
 7/12 anonim ***** válasza:
Ha ezt az egyszerű dolgot nem tudjátok megbeszélmi, akkor túl korai még a szex. Pár honapot még ismerkedni kéne.
2022. febr. 12. 02:01
 8/12 anonim ***** válasza:

lany letemre en 100 kukibol 95 kukinak inkabb szopikalok,cumikalok! en is imadom az oralist! minden nap gyakorlom! nemsokkara indulok is cumizni kukit....!!

erzsi/40N

2022. febr. 12. 11:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Imádom, ha orálisan kényeztetnek, és nyalni is nagyon szeretek, és nem hagynám ki, de el nem tudom képzelni, hogy kihagyjam a behatolást. Főleg az elején.

Párkapcsolatban nyilván van úgy, hogy kölcsönös orállal "rendezzük" le egymást

2022. febr. 12. 13:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Nekem is pl sokkal jobb érzés, ha leszopnak, mint a punci. Semmi sincs jobb attól, mikor egy csaj jól leszop. Ráadásul nagyon kényelmes és kielégítő. A dugás nekünk sokszor kényelmetlen, és nem is olyan jó, mint egy jó orál. Én is simán ellennék bármeddig csak szopással.
2022. febr. 12. 20:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!