Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehetne jobb ízem? L

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetne jobb ízem? L

Figyelt kérdés

A napokban lehetséges h együtt fogok aludni egy pasival, és azt mondta h nagyon ki akar már nyalni, de én félek h nem tetszik neki majd az ízem.

Egészséges vagyok, nincs semmi nemibetegségem, de így is félek h nem fogok neki ízleni.

Van vmi praktika erre esetleg? 😬

2022. júl. 6. 08:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%
Savanyú káposzta, esetleg birkapörkölt hasznos lehet előtte.
2022. júl. 6. 10:41
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

A punci íze két dologból tevődik össze: az egyik a hüvely flórája, a másik a saját mirigyeid váladékai.

Az elsővel amit tehetsz, az az egészséges hüvelyflóra fenntartása. A leggyakoribb probléma a Candida szokott lenni. Ha ilyesmit nem tapasztalsz, nem csíp, viszket, stb., akkor nincs baj.

A mirigyváladékokat viszont befolyásolni tudod, bár nem egészen úgy, mint a férfiaknál. Míg az ondónak kifejezetten gyorsan és erősen változik az íze pl hagymától vagy alkoholtól, én puncinál nem ezt tapasztalom. Eddig két dolgot tudtam elkülöníteni, ami ront a punci ízén: a dohányzást és a vegetárianizmust. És természetesen a mirigyváladékok egy része a rád jellemző ízű, ezeken nem tudsz változtatni.

Egyébként a legegyszerűbb, ha megkóstolod magad. Férfiként is meg lehet kóstolni az ondót, és lehet kísérletezni, hogy milyen étel segít az ízén (én pl ananász helyett barackot szoktam enni).

2022. júl. 6. 10:48
 13/22 A kérdező kommentje:

Köszii

Már megkóstoltam magam.. Nekem ízlik

2022. júl. 6. 11:07
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Szépen lefürdesz, odalent értelemszerűen intim-mosakodóval és kész. Nem kell túlkombinálni. A természetes p.nciíz a legfinomabb nedű a világon!
2022. júl. 6. 11:34
 15/22 anonim ***** válasza:

#17:

Akkor no para! 😊

2022. júl. 6. 11:36
 16/22 anonim ***** válasza:
72%
Mosd meg előtte, akkor nagy baj nem lehet. De van olyan pasi, akit a húgyíz, sőt, a menstruációs vér sem zavar.
2022. júl. 6. 11:43
 17/22 anonim ***** válasza:
Mindenesetre legyen otthon tubusos macis méz, és nem az illatod miatt!!! 😉
2022. júl. 6. 11:47
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

Táplálkozás, folyadékbevitel függő javarészt.

Felesleges agyalnod, mert mindenkinek más a finom, épp úgy mint kajában, vagy mindenkinek más a szép, épp úgy, mint hajban, bőr színben, alkatban, arcban... Stb

Mindenkinek más tetszik, pl parfümökben, stílusokban...

Ezért felesleges a felhajtás.

Pl párommal mindent megbeszélünk, s bizony mindig más az íze, ahogy az enyém is.

Úgyse ez a kis tényező miatt vagyunk együtt évtizedek óta.

Relax, csajszi!

2022. júl. 6. 12:03
 19/22 anonim ***** válasza:
De hát nem rossz!! Akkor mi a fenét akarsz, legyen Donald rágó ízű, vagy málnás???
2022. júl. 6. 12:26
 20/22 anonim ***** válasza:
Én a málnásra szavaznék!
2022. júl. 6. 12:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!