Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne jobb ízem? L
A napokban lehetséges h együtt fogok aludni egy pasival, és azt mondta h nagyon ki akar már nyalni, de én félek h nem tetszik neki majd az ízem.
Egészséges vagyok, nincs semmi nemibetegségem, de így is félek h nem fogok neki ízleni.
Van vmi praktika erre esetleg? 😬
A punci íze két dologból tevődik össze: az egyik a hüvely flórája, a másik a saját mirigyeid váladékai.
Az elsővel amit tehetsz, az az egészséges hüvelyflóra fenntartása. A leggyakoribb probléma a Candida szokott lenni. Ha ilyesmit nem tapasztalsz, nem csíp, viszket, stb., akkor nincs baj.
A mirigyváladékokat viszont befolyásolni tudod, bár nem egészen úgy, mint a férfiaknál. Míg az ondónak kifejezetten gyorsan és erősen változik az íze pl hagymától vagy alkoholtól, én puncinál nem ezt tapasztalom. Eddig két dolgot tudtam elkülöníteni, ami ront a punci ízén: a dohányzást és a vegetárianizmust. És természetesen a mirigyváladékok egy része a rád jellemző ízű, ezeken nem tudsz változtatni.
Egyébként a legegyszerűbb, ha megkóstolod magad. Férfiként is meg lehet kóstolni az ondót, és lehet kísérletezni, hogy milyen étel segít az ízén (én pl ananász helyett barackot szoktam enni).
Köszii
Már megkóstoltam magam.. Nekem ízlik
Táplálkozás, folyadékbevitel függő javarészt.
Felesleges agyalnod, mert mindenkinek más a finom, épp úgy mint kajában, vagy mindenkinek más a szép, épp úgy, mint hajban, bőr színben, alkatban, arcban... Stb
Mindenkinek más tetszik, pl parfümökben, stílusokban...
Ezért felesleges a felhajtás.
Pl párommal mindent megbeszélünk, s bizony mindig más az íze, ahogy az enyém is.
Úgyse ez a kis tényező miatt vagyunk együtt évtizedek óta.
Relax, csajszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!