Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne jobb ízem? L
Figyelt kérdés
A napokban lehetséges h együtt fogok aludni egy pasival, és azt mondta h nagyon ki akar már nyalni, de én félek h nem tetszik neki majd az ízem.
Egészséges vagyok, nincs semmi nemibetegségem, de így is félek h nem fogok neki ízleni.
Van vmi praktika erre esetleg? 😬
2022. júl. 6. 08:23
2/22 anonim válasza:
Azt majd ő eldönti hogy neki ízlik e majd.
3/22 anonim válasza:
Fürödj előtte és minden jó lesz!
4/22 anonim válasza:
Ha rendszeresen tisztálkodsz, (bár gondolom igen) akkor semmilyen ebből fakadó probléma nem lesz, hogy rossz lenne az ízed.
5/22 anonim válasza:
Finom vagy ne aggódj én is szeretek nyalni és volt olyan csaj aki ugyan ettől félt de hidd el nem kell félned mi férfiak szeretjük a punci ízét. Ez legyen az utolsó amin aggódsz.
6/22 anonim válasza:
Mosd meg minden nap, borotválkozz gyakran, vagy gyantáztasd. Az íz alapból kellemes, ha nem dohányzik egy nő és nincs gombája vagy hasonló.
7/22 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom.. Van esetleg olyan étel amit ha előtte való napokban eszek akkor desebb lesz az ízem?
2022. júl. 6. 10:10
9/22 A kérdező kommentje:
12
Az nrm csak a férfiaknak jó?
2022. júl. 6. 10:33
10/22 anonim válasza:
Állítólag nem...
Szerintem, ha használsz valami intimmosakodót és valami jóféle testápolót, semmi gond nem lesz.
Egyik volt barátnőmnek, mindig licsi íze volt... 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!