Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen típusú vibrátor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen típusú vibrátor vagy önkielégítő eszköz válik nektek be a legjobban?

Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy veszek egy vibrátort. Itt azt olvastam, hogy a léghullámos csiklóizgató az, ami mindenkit elintéz 1 perc alatt. Tényleg ez a legjobb? A 10 ezer forintos is jó, vagy többet kell erre beinvesztálni? Más eszközöket is tervezek venni, és nem akarom, hogy elszálljak nagyon az árakkal, most nincs olyan jó időszakom.
2022. júl. 5. 02:18
 1/9 anonim ***** válasza:
88%
nekem a szonikus elektromos fogkefém is tökéletesen megtette, nem drága 3000 ft sheinről, de tökéletes a célra
2022. júl. 5. 02:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Olyan eszközre lenne szükségem, amivel a két kezem szabadon tud maradni, miközben az használatba van véve.
2022. júl. 5. 02:44
 3/9 anonim ***** válasza:
54%
#2: Miért?
2022. júl. 5. 02:54
 4/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez számít bármit is. Legyen élénk a fantáziád, aztán lehet kitalálod.
2022. júl. 5. 02:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én az olyat szeretem ami nagyobb, van csikló izgató része is, külön lehet irányítani a csikló és a hüvelyi részt, nem csak rezeg, hanem mozog is. 🙂
2022. júl. 5. 05:40
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Lehet maradi vagyok de nekem ilyenem van és nagyon jól teszi a dolgát minden rezgés meg szónikus légkalapácsolás nélkül. 🤤😂

[link]

2022. júl. 5. 05:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én csajomnak ilyenje van: [link]
2022. júl. 5. 10:14
 8/9 A kérdező kommentje:
6 nem ezt keresem :)
2022. júl. 5. 12:03
 9/9 anonim ***** válasza:

Womanizer csiklóizgató, és a Lovense Lush 3 vált be a legjobban.

Womanizertől egymás után többször elélvezek, a Lush az jó érzés, de csak ettől nem tudok elélvezni. Sokat olvastam utána, ill. megnéztem pár filmet, de nekem nem jött meg az a fergeteges érzés..! Jó, izgató, de csak a Lush men elég!

49 bi csajszi

2022. szept. 23. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!