Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen típusú vibrátor vagy önkielégítő eszköz válik nektek be a legjobban?
Figyelt kérdés
Gondolkodom, hogy veszek egy vibrátort. Itt azt olvastam, hogy a léghullámos csiklóizgató az, ami mindenkit elintéz 1 perc alatt. Tényleg ez a legjobb? A 10 ezer forintos is jó, vagy többet kell erre beinvesztálni? Más eszközöket is tervezek venni, és nem akarom, hogy elszálljak nagyon az árakkal, most nincs olyan jó időszakom.2022. júl. 5. 02:18
1/9 anonim válasza:
nekem a szonikus elektromos fogkefém is tökéletesen megtette, nem drága 3000 ft sheinről, de tökéletes a célra
2/9 A kérdező kommentje:
Olyan eszközre lenne szükségem, amivel a két kezem szabadon tud maradni, miközben az használatba van véve.
2022. júl. 5. 02:44
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy ez számít bármit is. Legyen élénk a fantáziád, aztán lehet kitalálod.
2022. júl. 5. 02:56
5/9 anonim válasza:
Én az olyat szeretem ami nagyobb, van csikló izgató része is, külön lehet irányítani a csikló és a hüvelyi részt, nem csak rezeg, hanem mozog is. 🙂
6/9 anonim válasza:
Lehet maradi vagyok de nekem ilyenem van és nagyon jól teszi a dolgát minden rezgés meg szónikus légkalapácsolás nélkül. 🤤😂
7/9 anonim válasza:
Az én csajomnak ilyenje van: [link]
8/9 A kérdező kommentje:
6 nem ezt keresem :)
2022. júl. 5. 12:03
9/9 anonim válasza:
Womanizer csiklóizgató, és a Lovense Lush 3 vált be a legjobban.
Womanizertől egymás után többször elélvezek, a Lush az jó érzés, de csak ettől nem tudok elélvezni. Sokat olvastam utána, ill. megnéztem pár filmet, de nekem nem jött meg az a fergeteges érzés..! Jó, izgató, de csak a Lush men elég!
49 bi csajszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!