Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vibrátort érdemes venni, ha ez lenne az elsőm?
Figyelt kérdés
18L2022. jan. 22. 13:21
1/9 anonim válasza:
Semilyet!
Inkább pasizzál! Akűár itt is!
A vibrid nem fog nyalni neked, nem tud csókolni/kinyalni! Nem mehetsz vele szórakozni, programokra, nem visz neked virágot!
Ja! Hogy ez ma már nem divat? Bocsánat! f.
2/9 anonim válasza:
Attól függ milyen vibrátort akart. Klasszikus rúdvibrátort vagy csiklóvibrátort?
3/9 anonim válasza:
Elsőnek ne legyen túl nagy a méret.
4/9 anonim válasza:
Attól is függ hogy milyet akarsz..kinezted már amelyiket szeretnél?
5/9 anonim válasza:
Én a D betűs drogeriaban vettem az elsőt, egy nagyon diszkrét kicsit, pont tökéletes szerintem, többfunkciósan rezeg(nekem ez a fő, én nem hatolok be vele sosem), de attól függ, te mit akarnál vele.
6/9 anonim válasza:
Léghullámos csiklóizgatót. Az nagyon jó. :)
Vannak elég jó áron már 10.000 Ft alatt. De van ami szerintem túl van sztárolva és 4x-5x annyiba kerül, de annyival nem tud többet.
A satisfyer termékeket nézd meg. :D Kitörő élményben lehet részed.
7/9 anonim válasza:
Kinezted már a vibratort?Milyet néztel?
9/9 anonim válasza:
Csiklóizgatót. Mert nagyon sok nőnek egyszerűen nincs hüvelyi orgazmusa, magyarán kidobott pénz sok esetben a vibri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!