Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le fognak nézni a férfiak, ha megtudják, hogy még mindig szűz vagyok? 20L
Figyelt kérdés
Eddig még nem volt semmilyen párkapcsolatom. Viszont egyre jobban tartok tőle, hogy ha ne adja isten alakulna valami, akkor ez elég visszataszító lehet a másik fél számára. Gáz ha még ennyi idősen nem voltam senkivel?2022. júl. 4. 18:16
11/21 anonim válasza:
Az embereket általában nem érdekli annyira ez a szüzesség dolog mint ahogy te azt feltételezed. Ez egy állapot, majd változik később, nem gáz vagy ciki.
12/21 anonim válasza:
Először is én a saját nevemben nyilatkozok. Abszolút nem ciki ha valaki szűz, nem azért vagyok vele, hanem a személyisége miatt. A szüzesség egy állapot, ami akkor fog elmúlni amikor te akarod. :)
14/21 anonim válasza:
Szia. Hosszu lenne leirnom errol a velemenyem. Ha gondolod irj privatban, hogy erdekel. Sajnos a hosszu mondanivalokban a szavakat osszemossa ez a buta oldal..
15/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, számomra inkább becsülendő.
16/21 mr.Joe 093 válasza:
komolyan mondom felnézek rád. nem vagy 16 éves r*banc aki több ***** fogott mind kilincset
17/21 anonim válasza:
Dicséretes.
25 éves kor előtt nem is engedném a behatolós szexet senkinek.
Csak kézimunka, orális dolgok, meg ilyesmik.
18/21 Istvan485 válasza:
En is szeretnek egy szuzet!!!!
19/21 anonim válasza:
Neked gáz, mert te fogsz ráparrantani az csóktól, a beülős randin keresztül a megigyunkegyünkegy semmitig mindenre. Ess túl rajta, Értékelni nem fogja az se akivel elveszted.
20/21 anonim válasza:
Ne aggódj, remélem találsz normális férfit, az fogja értékelni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!