Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi szeretni való van a nőkön?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi szeretni való van a nőkön?

Figyelt kérdés

2022. júl. 4. 09:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
50%
Miért érdemes a nőkkel jóban lenni,szeretni őket?Például az összes punci náluk van.
2022. júl. 4. 09:37
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Ugy látom valaki nagyon megbántott, ha már felmerül ez a kérdés...

A nők és a férfiak is különböző személyiségek, emiatt mindenkiben mást lehet szeretni. De szerintem ez logikus.

2022. júl. 4. 09:38
 3/24 anonim ***** válasza:
83%
A gyönyörű arcuk, testük, finom bőrük, jó illatuk, kedvességük, szeretetük, szexuális kisugárzásuk
2022. júl. 4. 09:38
 4/24 B2man ***** válasza:
83%
A nőgyűlölők legnagyobb traumája, hogy őket egy NŐ szülte... No comment!
2022. júl. 4. 09:51
 5/24 Cpt_Obviously ***** válasza:
94%
Mindenkinek más, az összeset senki sem szereti, úgyanúgy meg lehetne kérdezni, hogymi szeretni való van a macskákban, a komcsikban, a nácikban, a férfiakban, a szakácsokbna stb... Inkább kkérdezzük emg mi értelme van a hülye kérdéseknek.
2022. júl. 4. 09:55
 6/24 anonim ***** válasza:
97%

En személy szerint egy társat keresek bennuk. Az eszuket, a kedvességuket, az hogy érzelmosek és tudnak szeretni, torodni. Finomak, kis torékenyek, de ha kell akkor talpraesettek. Mind a mellett szépek és vonzoak. MIndenkiben van valami szép, akár a szeme, a dereka, a dekoltázsa, a fenekuk, vagy épp minden. Es egy a farkadon elélvezo no a legszebb látvány. De eloszor passzoljaak az elobb leírtak.

En valami ilyesmit keresek, így épp szakítás után. Es remélem meg is lelem majd.

31F

2022. júl. 4. 10:08
 7/24 Lazy Lover ***** válasza:
100%
Balázska ennyire ne légy elkeseredve
2022. júl. 4. 10:14
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
Ha ez kérdés, akkor javaslom, próbálkozz a férfiaknál!
2022. júl. 4. 10:41
 9/24 anonim ***** válasza:
89%

Van, akin, akiben semmi, de van, akiben minden!!

Én megjártam a nőkkel a poklot, a mennyet, de azt tudom mondani, hogy nők nélkül mi férfiak semmit sem érnénk!!!

2022. júl. 4. 10:59
 10/24 anonim ***** válasza:
84%
Vigyázz a nőkkel, náluk van az összes punci!
2022. júl. 4. 11:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!