Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ugy látom valaki nagyon megbántott, ha már felmerül ez a kérdés...
A nők és a férfiak is különböző személyiségek, emiatt mindenkiben mást lehet szeretni. De szerintem ez logikus.
En személy szerint egy társat keresek bennuk. Az eszuket, a kedvességuket, az hogy érzelmosek és tudnak szeretni, torodni. Finomak, kis torékenyek, de ha kell akkor talpraesettek. Mind a mellett szépek és vonzoak. MIndenkiben van valami szép, akár a szeme, a dereka, a dekoltázsa, a fenekuk, vagy épp minden. Es egy a farkadon elélvezo no a legszebb látvány. De eloszor passzoljaak az elobb leírtak.
En valami ilyesmit keresek, így épp szakítás után. Es remélem meg is lelem majd.
31F
Van, akin, akiben semmi, de van, akiben minden!!
Én megjártam a nőkkel a poklot, a mennyet, de azt tudom mondani, hogy nők nélkül mi férfiak semmit sem érnénk!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!