Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lázba hozna, ha a legjobb barátod megkérne, hogy szexelj a feleségével?
A feleségemnek (26 éves, 2 éve vagyunk házasok, 6 éve járunk) velem együtt eddig 99 pasi volt akivel szexelt (előttem 17, utánam pedig hármasokban vagy csak szimplán “csalós” estéken jött össze nélkülem, akár többesekben vagy csoportosokban).
Arra gondolt, hogy a századik legyen különleges, így a legjobb barátomra esett a választása ami engem nagyon nagyon lázba hoz de egyben fura is lesz utána kicsit. Ti hogyan reagálnátok ezt le a legjobb barátom szempontjából? A terv az, hogy kettesben kezdik, én meg “véletlenül” hazajövök.
inkább nemet mondanék rá, nehogy a barátságunk rámenjen ;)
inkább máshogy legyen különleges ;)
Pl első kérdés, tetszik e a barátom felesége??
Aztán, ha tetszik, akkor sem biztos, hogy vágynék erre, ezt alaposan meg kell beszélni.
Ha neked tetszik és a feleségednek is, meg a legjobb haverodnak is... - akkor rátok tartozik. Mindazonáltal ismerőssel hármasozni hordoz némi kockázatot magában. Ld. mi van ha bármelyik fél kicsit túlgondolja a storyt?
Rendszeresen többesezek, klubok, partik de sose vonok be ismerőst pont ezért.
Hát. Így ahogy leírtad, nem. Nem tudnám a háta mögött megrakni a feleségét, hogy aztán majd betoppan a haverom és folytatjuk együtt.
Ha a barátom hozná fel a témát, hogy nyugodtan, sőt, erre vágynak, akkor igen. De ha csak a nő jönne oda a barátom nélkül, akkor nemet mondanék, és azon kattognék, hogy mi a fenét csináljak, elmondjam-e a haveromnak/hogyan mondjam el neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!