Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy lányismerősöm fent van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lányismerősöm fent van OnlyFans -en. Milyen tartalom lehet neki ott vajon?

Figyelt kérdés

A közösségi médiás oldalán reklámozta.

Az a baj, hogy ez az oldal nem mond semmi részletet, csak annyit, hogy van 22 posztja és 8 kedvelése.

A profilképe egy fotó fehérneműben, a bemutatkozása pedig "Welcome to my naughty side"

Ha csak ennyi van ott, hogy fehérneműben pózolgat, akkor nem érdekel, de ha meztelenül, esetleg szexuális tartalmú dolgokat oszt meg, akkor biztos hogy befizetek rá, legalább egy hónapra azt a 15 dollárt hogy végignézem.

De mindenképpen be kell fizetnem rá, hogy kiderüljön, mi van feltéve neki? Lehet hogy egy nagy semmi.

Milyen jellegű tartalmakat szoktak a nők megosztani ott legfőképpen? Számíthatok arra, hogy látom teljesen meztelenül?

2022. júl. 4. 08:15
A kérdező szavazást indított:
Valószínűleg csak ugyanolyan fotók, mint a profilképe, azaz alsóneműben
Valószínűleg fogod látni mindenét IS, de még akár szexuális tartalom is lehet
Ez csak akkor fog kiderülni, miután befizettél rá...
22 szavazat
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Van egy oldal, ahol fel lehet törni ingyen az onlyfans oldalakat
2022. júl. 4. 08:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Ja meg az is egy kérdés részemről, hogy képek vagy videók szoktak-e lenni
2022. júl. 4. 08:19
 3/15 anonim ***** válasza:

na vajon milyen? biztos sütit süt :D

én is nemrégiben fedeztem fel, hogy az egyik városombéli csaj only-zik elég komolyan....

Kb az a fajta aki nagyon jól néz ki, csomoan loholtak utána mindig is.

2022. júl. 4. 08:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Na vajon milyen képei lehetnek fent szerinted. Biztos a templomkerti virágokat locsolgatja rajtuk meg afrikai éhezőkkel fotózkodik. Valószínűleg ezt jelentheti a naughty side.
2022. júl. 4. 08:33
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem is van fent egy ismerősöm, elő is fizettem rá egy hónapra. Kb az összes ott lévő képet felteszi instara is mint kiderült. Annyi van hogy of-en láthatom a mellbimbojat, instan meg kitakarja. Puncit viszont sehol nem mutat úgyhogy le is iratkoztam.
2022. júl. 4. 08:37
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Fizess be, ha nem tetszik, leiratkozol. Privátban átlinkeled amúgy az onlyját?
2022. júl. 4. 10:03
 7/15 anonim ***** válasza:
Nekem is linkeld légyszi
2022. júl. 4. 10:42
 8/15 A kérdező kommentje:
15 dollárt nekem nem ér meg egy "majd kiderül ha meglátom" befizetés egy hónapra sem. :(
2022. júl. 4. 10:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Az OF sokszor zsákbamacska, csak akkor látod mi van ott ha már befizettél. Ettől még 99%-ra azt mondom pucér képek lesznek.
2022. júl. 4. 11:53
 10/15 A kérdező kommentje:

Ha az összes képén van alsónemű, mérges leszek.

Ha legalább a mellei látszani fognak, de a punci nem (bugyi rajta lesz), akkor csalódott.

Ha lesznek teljesen pucér képek mindenéről, akkor azt mondom, hogy oké.

Ha szexuális tartalom is van köztük, főleg, ha esetleg videó, na arra mondanám azt hogy ez egy jó befizetés volt.

De így látatlanban nem akarok 15 dollárt költeni...

Amúgy kollégám. :D

2022. júl. 4. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!