Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Véleményetek szerint mely népdaloknak van indirekt, mögöttes, nehezen dekódolható de vélhetően erotikus tartalma?
Hasonlókra gondolok, mint pl
"Ennek a szép barna lánynak sarkon van a háza.
Sudár jegenyefa van az udvarába.
Sudár jegenyefa, földre hajlik az ága,"
Míg más változatban:
"Ennek a szép barna lánynak dombon van a háza."
hajlik a vessző, ez valóban annak tűnik
de mi a szőlő, ami érik?
Á...ezek nem igazán
Inkább ők...
"Arra gyere amerre én,majd megtudod,hol lakok én"
"komámasszony van az úgy,én a kakas,kend a tyúk"
"A juhászlegénynek kifityeg a monya.Azt hitték a lányok,hogy pünkösdi rózsa"
Apám néprajzkutató,ő többet is tudna,nekem hirtelen ennyi jutott eszembe.
Na, szóval nem az a válaszom, hogy "igen", hanem az, hogy "soknak".
8-as voltam
Én az Érik a szőlőt, ha beleakarok képzelni erotikus, szexuális töltetet, valahogy így értelmezném: Érik a szőlő, mondjuk egy 17-18 éves csaj puncija a szőlő, mint ahogy egy rajzon van ábrázolva egy szőlő, ugye lóg a tőkén, a felső része szélesebb, lefele keskenyedik, kb. mint egy háromszög, a puncit is ha rajzolják szemből, az is egy háromszögre hajaz, na most ha szőrős is, akkor az "fürtös"
Hajlik a vessző: Ágaskodik a legények szerszáma
Két szegény legény szántani menne, de nincsen kenyere: Mennének kefélni, de nincs pénzük.
Van vörös hagyma a tarisznyába, keserű magában: Mondjuk a vörös hagyma legyen a makk, keserű magában: Önkielégítés, valamit ér, de mégsem olyan mint az igazi szex, akár a hagyma, kerül valami a gyomorba, de közel sem olyan, mint egy szelet sült hús pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!