Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnerekkel sokkal jobban élvezem mindig a szexet, mint az állandó partnereimmel. Miért van ez igy?
Eddig minden kapcsolatomban megcsaltam a pasikat és a szeretőkkel, pár alkalmas pasikkal sokkal jobban ment a szex, mint a fix partnereimmel. Szerintetek ez miért van igy?
25N
59#
A fraudi elméleteid 100 évvel ezelőtt tapsot válthattak volna ki, de szerencsére komoly körökben ma már csak fejcsóválást
63
Ezt nem értik jah! A szex csak szex és kész! Stressz levezetés... bezzeg az ha valaki meló után mindennapetol 2-3 sört és hétvégente berúg és terrorizálja a családot, az teljesen elfogadott társadalmilag... az hogy én kefélek másokkal a párkapcsolatombam az meg pokolra való :D
Attól hogy szexelem mással a párkapcsolatomban szeretettel szeretem a másikat és kitartok mellette jóban-rosszban akár életem végéig... de nem fogok egy hapsival lefeküdni a hátralevő 30-40aktív évemben
Nem értik persze mert nem csinálják, nem kapják meg azt amit te megkapsz, nekem is ítélkezni lenne könnyebb. De ne izgulj, azok akik itt erkölcsi huszárkodnak itt, ugyan olyan taknyok ha nem gusztustalanabbak valahol máshol, mint amilyennek téged gondolnak😆.
Így van ezzel egyet értek, újfent meg említeném, ráadásul krvára sokan vagyunk, azzal dughatunk akivel csak akarunk, teljesen nem kell leragadni egyvalakinél, nem vagyunk rászorulva.
Nem. Ha párkapcsolatban vagytok, akkor a közös életetekről van szó.
Ez egy olyan döntés, ami mindkettőtök életére kihat, mindkettőtökre vonatkozik.
Hiszen a te logikád alapján, elkokainozhatja a közös otthonotokban lévő ingóságokat egy hétvége alatt a párod, mert ugye az ő élete. 🙃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!