Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnerekkel sokkal jobban élvezem mindig a szexet, mint az állandó partnereimmel. Miért van ez igy?
Eddig minden kapcsolatomban megcsaltam a pasikat és a szeretőkkel, pár alkalmas pasikkal sokkal jobban ment a szex, mint a fix partnereimmel. Szerintetek ez miért van igy?
25N
Egyszerű, izgat azaz felizgat az újdonság varázsa. Nincs ebben semmi különös.
Talán jó lenne egy olyan társ melléd, aki ehhez fel tud érni fejben és akkor egy boldog életed, életetek lehetne. Például járnátok együtt swingerbe, stb.,...
Még 20-on éves koromban nekem is idősebb nős apukák, kolléga, ismerős, szomszéd stb. Volt amikor anyuci megtudta...
Vadásztam a foglalt pasikra. Szomszéd, ismerettségi kör, kolléga stb. Húztam őket, zavarba hoztam őket, flörtöltem velük stb. Volt akivel viszonyom is volt. 1-2 évig tartott utána lehiggadtam.
32 Nem, nem csal mindenki mindenkit, bármennyire is próbálod itt mosdatni magad meg önigazolást keresni. Vannak még halistennek bőven olyan emberek, akik ismerik a hűséget, mint olyant, akiknek van gerincük és akik nem szúrják hátba gusztustalan módon a párjukat, akit elvileg szeretnek. Tudjuk, neked mindez felfoghatatlan, mert te jól láthatóan a lábad közével tudsz csak gondolkodni, de ez kizárólag téged minősít.
Amúgy 2022 van és senki nem ragadt 1950-ben, nem kötelező házasodni, nem kötelező életed végéig egy ember mellett lenni, viszont akkor áruld már el a poligámia ekkora híveként mi a büdös francnak vagy kapcsolatban?! Hogy aztán szarrá csalhasd a másikat? Hogy hülyének nézd? Hogy játsszál az érzéseivel, csak mert nem bírsz a véreddel? Ha ekkora a szád és poligámia így meg úgy, akkor miért is nem állsz a párod elé és közlöd, hogy neked állandóan viszket a pinád, így legyetek inkább nyitott kapcsolatban, mert különben össze-vissza fogod csalni?? Miért is nem adsz neki esélyt arra, hogy eldönthesse kíván-e egy hozzad hasonló nővel együtt lenni? Jaa, mert amellett hogy gerinctelen vagy még önző is, mert hát neked ez így jó, aztán hogy a másiknak ez hogy esik, arra te szarsz magasról…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!