Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalmi partnerekkel sokkal jobban élvezem mindig a szexet, mint az állandó partnereimmel. Miért van ez igy?
Eddig minden kapcsolatomban megcsaltam a pasikat és a szeretőkkel, pár alkalmas pasikkal sokkal jobban ment a szex, mint a fix partnereimmel. Szerintetek ez miért van igy?
25N
Számomra nem felel meg a monogám párkapcsolat.”
Akkor áruld már el ugyan mi a büdös francnak vagy monogám párkapcsolatban?!🤦🏻♀️
“Én legalább felvállalom.”
Felvállalod?? Hol?? Itt a gyk népe előtt? Bravó ügyes vagy, épp csak az az egyetlen ember előtt nem vállalod, aki amúgy a leginkább kéne: az állítólagos párod előtt. Ugyanis joga van tudni, hogy a csaja finoman szólva is egy r*ibi, aki b*aszik fűvel-fával mellette. Jól írták, gyenge jellem vagy és rettentően érzéketlen. Ahhoz már nincs elég vér a pucádban, hogy elmond a pasidnak, hogy mi a helyzet, hisz akkor úgy kib*aszna, mint macskát szarni (megjegyzem teljesen jogosan), de ugyanakkor kb nem is érted mi a baj ezzel az egésszel meg miért bántanád őt meg a sorozatos félredugásaiddal… Igazi empátia 0.
Nem kell, hogy hűséges legyél. Csak tiszteld a párod, hogy őszinte vagy.
Pl, ha a feleségem nyitni akarna, és beszélne a vágyairól, biztos nem gátolnám, elmennék vele swingerbe, vagy keresnénk neten partnert.
De ha a hátam mögött csinálná, és lebukna, akkor elhagynám. Szerintem fontos a bizalom, és a cinkosság érzés egy kapcsolatban, ehhez ragaszkodom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!