Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez nem ilyen "szerelmes"...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nem ilyen "szerelmes" gesztus? L

Figyelt kérdés

Van valaki, akinek szerintem bejövök, és folyton valahogy hozzám ér. Legutóbb az arcomat így megsimította meg mondta hogy de szép vagyok.

De ezt nem olyannak szokás csinálni, akit szeretsz? És több ok miatt is ez kizárt, hogy szerelmes legyen, alig tud rólam valamit.

2022. jún. 30. 11:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Attól szexuálisan vonzódhat hozzád.
2022. jún. 30. 11:44
 2/7 anonim ***** válasza:
41%

Mond meg neki, hogy ne nyúlkáljon soha többet hozzád mert:

A.) Mész a HR-re.

B.) Eltöröd az ujját.

Vérmérséklettől és szituációtól függ, de többnyire mindkét variáció működni szokott, és megértik mire szeretnél célozni.

2022. jún. 30. 12:08
 3/7 anonim ***** válasza:
94%

Ez egy "demegdugnálak" gesztus.

24L

2022. jún. 30. 12:08
 4/7 anonim ***** válasza:
42%

Ez a "felbróbálnám, minden milyen amúgy, mert testileg iszonyatosan kívánom" esete.

Sajnos, engem is elkapott már ez a betegség....🤫

49/f.

2022. jún. 30. 12:21
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Túl racionálisan fogod fel a dolgokat. A szerelem meg nem ilyen. Gondolkodj a násztáncból kiindulva, és már is megérted a dolgot. A szerelmes legyen belédhez nem feltétel hogy ismerjen. Sőt, előny h minél kevesebbet tud rólad. Így nincs ami kiábrándítsa. Ugyan annyi az esély hogy ez tartós és valós lesz, mint hogy sem. Ez főként rajtad múlik, hogy fogadod az érdeklődését vagy visszautasítos. Mi férfiak az átmeneti időszak áthidalásáért vagyunk felelősek, amíg a nőben kialakulnak irántunk az érzések. Ezért is mi udvarolunk főként. A röbbj rajtatok múlik. Utána meg közösen. Ezért is fontos hogy kialakuljon a “mi” fogalma.

29/F

2022. jún. 30. 12:43
 6/7 anonim ***** válasza:
22%

Általánosban így csajoztam.🤣🤣🤣 Egyből belém is zúgtak a naiv pitsák...

Ma csak a felkart érintem max. Nem mászok bele a nők arcába kézzel...

2022. jún. 30. 12:57
 7/7 anonim válasza:

Egy menetre jo vagy nalam.

Ezt jelenti.

En no vagyok, es tapasztalatbol irom:D

2022. szept. 23. 11:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!