Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Majdnem minden nőnek 20-60 év...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem minden nőnek 20-60 év között van fizetős saját nőgyógyásza? Férfiaknak miért nincs? Összefügg ez a szexuális aktivitással?

Figyelt kérdés

2022. jún. 30. 10:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
30%
Mi a fax van?
2022. jún. 30. 10:49
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom, fogalmam sincs, miért nincs a férfiaknak nőgyógyászuk.
2022. jún. 30. 10:49
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Azoknak is járniuk kell nőgyógyászhoz, akik nem élnek szaxuális életet. Kb évente rákszűrés.

Ha egy nő fogamzásgátlót szeretne, szintén kell nőgyógyász. Ha egy férfi szeretne dugni csak vesz a boltban óvszert. Amúgy fogamzásgátlót más problémákra (pl túl pattanásos bőr) is felírnak, nem kell ehhez szex.

Ha egy pár gyereket vár, szintén a nőgyógyászhoz kell járni rendszeresen.

Nekem mondjuk összefüggött, mert nem sokkal azután mentem, hogy elvesztettem. Fogamzásgátlót szerettem volna. De lett rákszűrésem is.

Korábban is ajánlott menni pl ha valami rendellenes van a mentruációval (pl nem jön meg 16 éves korig)

2022. jún. 30. 10:54
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Férfiak urulógushoz járnak.
2022. jún. 30. 10:55
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem csak akkor kell járni nőgyógyászati szűrésre ha szexuálisan aktiv valaki. Évente egy rákszűrésre mindenképp érdemes elmenni.

Azt a kérdést pedig nem tudom értelmezni hogy a férfiak miért nem járnak nőgyógyászhoz.

2022. jún. 30. 10:56
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Nem, nincs, de az igaz, hogy általában ugyanahoz a nőgyógyáshoz mennek. Ez férfiakra is igaz egyébként, már aki jár urológushoz (egyébként 35 fölött illene 1-2 évente menni)
2022. jún. 30. 11:10
 7/12 anonim ***** válasza:
81%

Én még soha életemben nem voltam nőgyógyásznál.

24/L

2022. jún. 30. 11:36
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nőknek ajánlott évente egyszer rákszűrés, bizonyos kor után mammográfia. Férfiaknak is szükséges amúgy rákszűrés, csak szerintem a nagyrészük nem él vele, pedig a hererák is gyakori probléma.

Arról nem is beszélve amit előttem írtak a fogamzásgátló tabletta spirál stb mind nőgyógyászati dolog.

De például egyre gyakoribb betegség az PCOS és az Ir is, ez is nőgyógyászati hatáskör.

Az államilag támogatott eljárásban általában olyan nőgyógyászok dolgoznak akikhez ha ütnének se mennék mert kiöregedettek, kiégettek, és nincs megfelelő szakértelmük dolgokhoz, csak a fogamzásgátlót írnak fel mindenre normális kivizsgálás helyett. Na akkor inkább fizetek annak aki emberszámba vesz.

De mondjuk gyerekvállalás előtt férfiaknak is szokott lenni vizsgálat hogy tuti egészséges gyerekük lesz-e stb.

2022. jún. 30. 12:10
 9/12 anonim ***** válasza:
84%

Hm s mégis mi a szöszt csinálna egy pasi egy NŐgyógyászaton? 😂 Urológushoz célszerű 1-2 évente elmenni 40 felett.

Nőgyógyászhoz - meg ahogy fent is írták - a szexuális élet gyakoriságától függetlenül is évente a szűrővizsgálatok miatt.

2022. jún. 30. 12:29
 10/12 anonim ***** válasza:
55%

Nincsen minden nőnek saját nőgyógyásza. Jártál már körzetis nőgyógyásznál? Akkora tömeg van, hogy örülhetsz, ha csak egy-két órát kell várnod. A férfiak meg nem járnak nőgyógyászhoz és szerintem nem is sokat tudnak ott tenni értük... :D

Egyébként igen, ez pontosan azt jeleni, hogy a nők gyakrabban járnak szűrésre, vizsgálatra, a pasik pedig marhára nem. Szerintem jó, ha a többség életében egyszer elmegy urológushoz vagy nemibeteg szűrésre, de persze senki "semmi baja". Azért kíváncsi vagyok hánynak jön elő hónapok-évek múlva mégis valami, mert ugye a pasiknál nagyon sokáig tudnak lappangani a betegségek...

Na mindegy, továbbra se használjatok gumit és ne járjatok felülvizsgálatra, mert az nem férfias...

2022. jún. 30. 12:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!