Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan utad haza, mikor vlmi olyan történt, láttál ami felizgatott?
Figyelt kérdés
Alig vártad h hazaérj és masztizz, szeretkezz2022. jún. 29. 19:14
2/8 anonim válasza:
egyszer azt hittem nincs meg a telefonom de aztán csak hátső zsebemben volt..
3/8 anonim válasza:
Gyönyörű szép női láb látványa miatt.
4/8 anonim válasza:
Pincér vagyok egy kávézó cukrászdában.
Párszor volt már hogy lányok miniszoknyában bugyi nélkül véletlen úgy ültek hogy beláttam.
persze ez mögött nem feltételezek semmi szándékosságot, max akkor ha még sok borravalót is adnak mellé.
Na ilyenkor néha még melóban elhúzom a nótáját a visítófának.
5/8 anonim válasza:
EGy baleset engem nagyon felizgatott.
6/8 anonim válasza:
Strandon hason fekudt egy no, elkepeszto volt a feneke, laba 😩 20F
7/8 anonim válasza:
Diákmunkából haza, milf a buszon, vagy épp nő nem keresztbe tett lábakkal ült, és úgy ahogy beláttam. Talán másnapos is voltam, és mivel olyankor jobban vagyok kanos, hát hazaérve azonnal rántottam. Inkább annak szólt a helyzet, hogy 22 évesen még mindig egy lúzer szűz voltam, és őket se mertem megszólítani. Végül rá egy évre vesztettem el.
8/8 anonim válasza:
Munkába menet a tömött buszon egy fiatal lány formás feneke a farkamhoz nyomódott. A melóhelyen első dolgom volt, hogy kivertem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!