Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti, hogy viszultok a lányhoz kaland után? Szex után mindenki haza vagy együtt alusztok? Utána még akarjátok az adott lánnyal?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 27. 12:12
1/9 anonim válasza:
Alhatunk együtt, én szívesen alszom a lánynál.
Ha meg volt az összhang, akkor igen, akarom újra.
2/9 Dzsoki válasza:
Helyzetfüggő. Az ott alvás is,a továbbiak is. Amennyiben persze,mindkét fél elégedett,akkor több alkalom is lehet belőle.
4/9 anonim válasza:
szerintem itt nagyon nagyon sokmindentől függ. Ha részegen diszkóból, akkor illik elmenni, mert nem tuthatod, hogy józanul hogyan fogtok reagálni, főleg ha nem is vagytok igazán ismerősök. Ha jó ismerősök vagytok és megbeszéltétek 2 sör mellett, hogy mind a ketten kanosak vagytok és így estetek egymásnak, akkor simán lehet maradni
5/9 anonim válasza:
Együtt aludtunk, de nem összebújva. Reggel még kinyaltam, csináltam neki reggelit aztán elköszöntünk.
6/9 anonim válasza:
Vadidegennel nem szexelek otthon vagy nála. Akivel megtettem, ismertem, így logikus, hogy nem hajítottam ki szex után éjszaka. Aludtunk, reggel újra szex, majd ettünk, s ő ment az uútjára (dolgozni).
N
7/9 anonim válasza:
Fura lenne a másikat csak úgy kirúgni az ágyból a menet után. Ottalvás, reggeli, aztán ki ki négy a dolgára.
9/9 anonim válasza:
egy diszkós szerelmet simán ki lehet dobni, szerintem vannak iratlan szabályok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!