Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 évesen 17 éves lánnyal együtt lenni mennyire lenne gáz?
Figyelt kérdés
Még sose volt barátnőm szűz is vagyok örülnék ha rám találna a szerelem mennyire lenne gáz apja majd meg akarna verni vagy emberek szerintetek?2022. ápr. 21. 17:51
1/17 anonim válasza:
Nagyon gáz és apuka sztem laposra verne.
3/17 anonim válasza:
Mármint már ki is szemelted a konkrét lányt, és a kapcsolatba kezdés határán vagytok, vagy csak annyit tudsz, hogy neked egyszer majd kell egy 17 éves csaj?
6/17 anonim válasza:
Engem egyszer fel akart szedni egy 17 éves lány :D kb. akkor voltam 30. Háát.. az mé régebben volt, de inkább nem erőltettem.
8/17 A kérdező kommentje:
Akarjuk egymást
2022. ápr. 21. 18:13
9/17 anonim válasza:
Mérsékelten gáz. Nem annyira, mintha 14 lenne, de talán egy 20 éves kort meghúznék alsó határnak, ha harmincas pali lennék.
10/17 anonim válasza:
Szexre oké, de ő még gyerek, te meg felnőtt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!