Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki az ha 24 évesen nem aludtam még együtt lánnyal?
Figyelt kérdés
És eddig csak kaladban szexeltem. Normális lányt nem találtam még.
Jó lehet reggel egy lánnyal ébredni, akit imád az ember. Meg utána szeretkezni vele.
2021. dec. 5. 11:28
1/8 anonim válasza:
Nem tudom hogy ciki-e denem maradtál le sokmindenről. :D Nekem baromi kényelmetlen mással aludni, egyedül jobban szeretek.
2/8 anonim válasza:
Miért volna ciki? Kinek mi köze hozzá? Megmondom: senkinek semmi!
Te dolgod. Ha neked jól esne valakivel együtt aludni, akkor tegyél érte.
3/8 anonim válasza:
Hosszútávon kényelmetlen nagyon. Elveszi az ágy 90-át te pedig be vagy szorítva. F
6/8 anonim válasza:
Nem ciki, igazából ez a te dolgod, nem másé.
Viszont "normális lányt nem találtam még" kijelentés nem a legjobb életfelfogásra utal, valószinűleg rajtad múlott hogy nem kerestél kapcsolatra lányokat, ami nem baj, viszont ha szeretnél kapcsolatot akkor neked kell változtatnod magadon.
7/8 anonim válasza:
Csak akkor ciki, ha te is úgy gondolod. De ez egyedül rajtad múlik. A te kezedben van a döntés, hogy változtatsz-e ezen. Az pedig, hogy nem találtál még normális lányt, sokat elárul a gondolkodás módodról. Szinte biztos vagyok benne, hogy ha annyi mindenki másnak összejön, hogy találjon neki való lányt, akkor nem velük van a baj, hanem veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!