Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az, amivel legjobban meglepett pozitív módon a partnered szex terén?
Figyelt kérdés
2022. jún. 28. 16:16
1/7 anonim válasza:
Méret.
Amikor nem tudod előre. Es meglepetés.
Szinte azonnal tesz függésbe.
2/7 anonim válasza:
Összehozott egy 3-ast, 2 ffi és én, tudta, hogy szeretném. És így neki is jó volt, biszex a barátom.
N
3/7 anonim válasza:
Olyan perverziókat vetett fel magától amire magamtól is rá vagyok kattanva - nem véletlenül maradtunk azóta is együtt :)
4/7 anonim válasza:
Mikor a régi csajom azt mondta be akar nekem akasztani felcsatolhatóval. Persze ezt már rég szerettem volna de nem mondtam neki.
5/7 anonim válasza:
Amikor az új csajom profin tudta hogy kell kezelni a metélt farkamat. Őelőtte semelyik.
6/7 anonim válasza:
Megkérdezte hogy mik a legérzekenyebb pontjiam (a nyilvánvalókon kívül) és utána csak azok kényeztetésével a mennyekbe vitt. Semmi penetráció, még a csiklómhoz sem nyúlt
7/7 anonim válasza:
Hogy mennyire jól nyal és mennyire fenomenális szex közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!