Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk! Mit reagáltok ha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit reagáltok ha a meztelen képeid kicsalják de átvertek?

Figyelt kérdés

Szóval volt egy csaj aki rámírt. Küldött képeket sőt olyat is amit kértem, bár utólag látom, hogy irányítva voltam szóval olyan lett a kép amit ő tudott adni nem olyan amit kértem. Na mindegy. Szóval most az van hogy kiadtam sok farok, test, stb képet magamról de rájöttem átvertek.

Csak nem vágom, hogy haver, valami zsaroló, esetleg csak egy meleg srác vagy ki. Szerinted mit tegyek?

A képek miatt max azért aggódom mert nem akarnám viszont látni sehol. Nem nézek ki jól se rosszul és a farkam is rendben de akkor se.

2022. jún. 25. 11:50
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Oh tőlem még videót is :D
2022. jún. 25. 12:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Olyan képet kellett volna kérned,amiből biztosra kiderül,hogy nő az illető.
2022. jún. 25. 12:06
 13/16 A kérdező kommentje:

10-es bocsi.

29 vagyok.

2022. jún. 25. 12:07
 14/16 anonim ***** válasza:
Semmit -én bárkinek küldök meztelen képet magamról, a net-en is fent vagyok....arcom is....
2022. jún. 25. 13:02
 15/16 anonim ***** válasza:
6. Te saját magadnak válaszolsz??? 😫👺🙈😱
2022. jún. 25. 13:19
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer fordult elő. Az volt a legkellemetlenebb, hogy elég intelligensnek gondolom magam és voltak is jelek, de mégis át tudtak verni. És nem is arról van szó, hogy nem tudtam uralkodni magam, igazából már akkor kedvem se volt hozzá, csak nem akartam megbántani.

Annyi eszem azért volt, hogy az arcom nincs rajta. Sokkal nagyobb szégyennek éltem meg azt, hogy át tudtak verni, mint hogy valakinél van egy képem. De hamar túltettem magam rajta és tanultam belőle.

2022. jún. 26. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!