Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit reagáltok ha a meztelen képeid kicsalják de átvertek?
Szóval volt egy csaj aki rámírt. Küldött képeket sőt olyat is amit kértem, bár utólag látom, hogy irányítva voltam szóval olyan lett a kép amit ő tudott adni nem olyan amit kértem. Na mindegy. Szóval most az van hogy kiadtam sok farok, test, stb képet magamról de rájöttem átvertek.
Csak nem vágom, hogy haver, valami zsaroló, esetleg csak egy meleg srác vagy ki. Szerinted mit tegyek?
A képek miatt max azért aggódom mert nem akarnám viszont látni sehol. Nem nézek ki jól se rosszul és a farkam is rendben de akkor se.
Semmit. Ezért nem küldök meztelen képet.
Egyetlenegyszer fordult elő, hogy kikönyörögtek tőlem egy péniszképet, akkor is egy olyan nő, akit már egy éve ismertem. (Igen, nem csak a mitológiában létezik olyan nő, aki ezt kéri...) És egyébként sem látszott semmi a képen, ami alapján az hozzám lehetne kötni.
Jó hát ez mindnekivel megesik. Egyszer mi is kicsaltuk egy haver képeit, mert a barátnője szerint nagy farka van. Tényleg az volt. :D
Amúgy ha meg meleg csalta ki csak kiveri rá. Kaptam már én is melegtől levelet, hogy mit nem adna ha... Sőt pénzt is ajánlott ha bekaphatja... Szimpi volt a kiscsávó hát hagytam. Na de a lényeg ha kikerülne a képed valahova simán mész rendőrségre és kiderül IP alapján ki volt aki kirakta és megy a bíróságra az ügy.
Csajok ritkán kérnek ilyet, ezt a búzásoknak küldted.
Agyament hülye vagy.
Akivel nem esett még ez meg az vagy ronda vagy nem akart soha szexelni :D
Ne foglalkozz vele. Ha tényleg nem kicsi a farkad vagy ronda nem sok bajod eshet vele. Amúgy persze ha te leszel a miniszterelnök akkor sokat ér, de akkor is bűncselekmény publikálnia. Persze a szavazók itthon Borkait is újra választották szóval emiatt ne aggódj :) A lényeg, hogy megesik. Ilyen a mai világ, de kicsi az esély, hogy pl napisz...on köss ki.
Kedves Kérdező!
Pont azért privibe küldtem mert nem akartam kirakni :D De nem gond hogy kiírtad, csak nem akartam ide írni mert lepontoznának. A lényeg , hogy tannlj belőle. Amúgy hány éves vagy ha nem titok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!