Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan reagáltok, amikor a zuhanyzóba bejön egy formás testű lány?
Figyelt kérdés
Meztelenek vagytok mindketten és ő nem takargatja magát. Suli, fintessz, nyaralás, bárhol.2021. jún. 26. 14:56
A kérdező szavazást indított:
Zavarba jövök, elfordulok.
Zavarba jövök, de azért óvatosan rápillantok.
Nem jövök zavarba, megnézem magamnak.
Semleges maradok, mintha ott sem lenne.
Fiú vagyok és én is válaszolni akarok!
64 szavazat
1/10 anonim 

válasza:

Az 5. opcio tetszik, aranyos, hogy rank is gondoltal. En zavarba jonnek eloszor, de ettol meg megneznem alaposan. 24F
2/10 A kérdező kommentje:
Lány-lány interakcióra gondoltam.
2021. jún. 26. 15:58
3/10 *Felhasználói név 

válasza:

Minek az utolsó pont?
4/10 anonim 

válasza:

Megnézem de igyekszem nem túl feltűnően. Bár nem vagyok leszbikus, ettől még megnézem a szép nőket, érdekel milyen a teste stb, csak szexuális izgalmat egyáltalán nem érzek tőle.
5/10 anonim 

válasza:

3.verzio de nem feltünően.
5. Verzio gondlom azért van mert ugyis válaszolnak a pasik.
6/10 anonim 

válasza:

3 Mert a nyomorék hímek mindenbe beleütik az orrukat, ami nem rájuk tartozik.
7/10 anonim 

válasza:

6 Milyen érdekes, én meg pont ugyanezt tapasztalom a g*ci nőstények részéről.
8/10 anonim 

válasza:

7 Most bizonyitottad be, hogy igazam van. Takarodj ebből a kategóriából!
9/10 anonim 

válasza:

Senki nem pofátlankodik be a homo kategóriába. A heteroszexualitás meg a heteró vagy biszex nőkre is tartozik. Szerinted a heteró férfiak más férfiaktól kérdezik, hogy milyen pózban szeretnek szexelni például?🤦🏻♀️
10/10 anonim válasza:
Picit zavarba jövök, de megnéztem azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!