Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hölgyek! Egy 11 cm kerületű / 3.5 cm ármérőjű pénisz (mereven) elég lehet a kielégítő szexuális együttlétekhez vagy az nagyon vékony?
A kielégítő alatt nem feltétlenül csak azt értem, hogy az orgazmushoz elég e, mert tudom hogy nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa… Sőt.
De ennek ellenére sem lényegtelen a vastagság, legalábbis általában.
Mely méret az amely már kellő stimulációt tud nektek okozni és mi a véleményetek a fent említett vastagságról?
Nézz oda a kis paraj bele is köt a helyesírásvan, amikor vesztett 😂
Pár kommenttel előbb kellett volna, de az a baj, higy csak 1 elírása volt, bem pedig minden szava hibás.
Helyesírás meg még mindig nem változtat a leírottak igazságán.
Van akinek elég, van akinek nem.
Nekem könnyebb elmennek ha a párom kitólt engem, pedig nem tud rajtam átesni mint az ajtón, az elején ez is probléma volt. Egyszerűen a testem alkalmazkodik hozzá.
Hülyeség, hogy vannak olyan nők akinek a 3,5 is nehezen megy be... Akkor nem tudnak rendesen ellazulni. Párom 5 cm feletti, mindig figyel arra hogy óvatos legyen az elején és van előjáték is.
Szóval az én nézetemben minden nő más, kinek mire van igénye. :)
#13.
Ezt kinek címezted?
16. Ezzel mit is szerettél volna? 🙄
Egyébként azt tudtad hogy a nőknek változó a libidója, sokaknak átlag alatt van és lehet azért nincs annyira izgalmi állapotban és szűk? Esetleg tapasztalatlan, nem ismeri annyira a testét.
Nem mindenki maszturbál agyba-főbe, hogy tudja mennyi előjáték kell neki ahhoz hogy teljesen el tudjon lazulni. Plusz vannak olyanok is akiknek a külső tényezők is nagyon fontosak. (Zajok, ki van otthon, nyugodtsàg, stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!