Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, hölgyek! Egy 11 cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Egy 11 cm kerületű / 3.5 cm ármérőjű pénisz (mereven) elég lehet a kielégítő szexuális együttlétekhez vagy az nagyon vékony?

Figyelt kérdés

A kielégítő alatt nem feltétlenül csak azt értem, hogy az orgazmushoz elég e, mert tudom hogy nem mindenkinek van hüvelyi orgazmusa… Sőt.

De ennek ellenére sem lényegtelen a vastagság, legalábbis általában.

Mely méret az amely már kellő stimulációt tud nektek okozni és mi a véleményetek a fent említett vastagságról?

2022. jún. 23. 00:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nézz oda a kis paraj bele is köt a helyesírásvan, amikor vesztett 😂

Pár kommenttel előbb kellett volna, de az a baj, higy csak 1 elírása volt, bem pedig minden szava hibás.

Helyesírás meg még mindig nem változtat a leírottak igazságán.

2022. jún. 23. 04:05
 12/17 anonim ***** válasza:
hát az enyémnek 16 a kerülete...
2022. jún. 23. 05:28
 13/17 anonim ***** válasza:
76%
Akármennyire is bizonygatni akarod a semmidet, attól még semmi marad a lábad között, veletek van tele az oldal, kisfarkú komplexusos balekokkal…
2022. jún. 23. 06:31
 14/17 anonim ***** válasza:
84%

Van akinek elég, van akinek nem.

Nekem könnyebb elmennek ha a párom kitólt engem, pedig nem tud rajtam átesni mint az ajtón, az elején ez is probléma volt. Egyszerűen a testem alkalmazkodik hozzá.

Hülyeség, hogy vannak olyan nők akinek a 3,5 is nehezen megy be... Akkor nem tudnak rendesen ellazulni. Párom 5 cm feletti, mindig figyel arra hogy óvatos legyen az elején és van előjáték is.

Szóval az én nézetemben minden nő más, kinek mire van igénye. :)

2022. jún. 23. 07:41
 15/17 A kérdező kommentje:

#13.

Ezt kinek címezted?

2022. jún. 23. 12:31
 16/17 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy hülyeség pingvinke? Te is csak a saját nemiszerved ismered, de nem tudom mikor sikerül realizálni, hogy nem belőletek áll a világ? Egyébként pedig, a suna alkalmazkodik a vastagsághoz, az nem kellene, hogy nagy problémát okozzon. A hossza pedig elég, egy átlagos izgalmi állapotban lévő 10-20cm között van. Ez az átlag!
2022. jún. 23. 12:39
 17/17 anonim ***** válasza:

16. Ezzel mit is szerettél volna? 🙄

Egyébként azt tudtad hogy a nőknek változó a libidója, sokaknak átlag alatt van és lehet azért nincs annyira izgalmi állapotban és szűk? Esetleg tapasztalatlan, nem ismeri annyira a testét.

Nem mindenki maszturbál agyba-főbe, hogy tudja mennyi előjáték kell neki ahhoz hogy teljesen el tudjon lazulni. Plusz vannak olyanok is akiknek a külső tényezők is nagyon fontosak. (Zajok, ki van otthon, nyugodtsàg, stb)

2022. jún. 24. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!