Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bi élmény tiniként normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi élmény tiniként normális?

Figyelt kérdés
Szóval tiniként pl én vertem pár haverral közösen. Meg egyszer egy volt hogy orálisan is kényeztetett. A kérdésem, hogy ti mit gondoltok lehet ez tinikori kíváncsiság? Tekintve, hogy később már nem volt ilyesmi. Nektek volt ilyen?
2022. jún. 22. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt ilyen élményem, de a mai napig megnézném egy nagyobb farkú srác farkát élőben, sőt megfognám. Sőt egy olyat is megnéznék akinek sok jön. Mert nekem átlag a mennyiség és a méret is. Ettől nem vagyok biszex szerintem.
2022. jún. 22. 16:44
 2/6 anonim ***** válasza:

Én erre azt mondanám, hogy ha anno ez megtörtént 1-2 alkalommal, azóta pedig sosem, és a nőkhöz vonzódsz, heteronak tartod magad, hetero párkapcsolatban élsz, a punci izgat fel, akkor nevezhetjük kíváncsiságnak.

Az a kérdés, hogy ha most - bármilyen körülmények közt - olyan szituációba csöppennél, ahol el kéne döntened, hogy kivered-e egy haveroddal, esetleg segítetek is egymáson, vagy otthagyod, és nem egyértelműen 100%-ig az a válaszod, hogy szóba se jöhet, otthagyod, akkor el kell fogadnod, hogy akár csak "belépőszinten" is, de bi vagy.

Amivel nincs semmi gond, titokban is lehetsz bi, nem kell erről tudnia feltétlen senkinek, akit ismersz, de fontos, hogy saját magadnak ne hazudj róla.

2022. jún. 22. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:

Ne hagyj ki egy ilyen élményt, nekem volt benne részem, van egy haverom, akivel össze-összejárunk kiverni, de neki kb akkora a farka, mint nekem. Sokáig én is szerettem volna egy nagyobbat látni, plusz látni olyat is, aki nagyon sokat élvez. Aztán egyszercsak összejött a dolog. :)

2022. jún. 22. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Nézd, mindenkinek más az értékrendje. Ha neked ok, tedd. NE mások véleménye döntsön.
2022. jún. 22. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
A kérdezőre is reagálva. Koliba mi vertük együtt. Mind heterók voltunk. Nem ettől függ. Ha már egymásnak is veritek úgy már fura....
2022. jún. 22. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
2022. jún. 22. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!