Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi élmény tiniként normális?
Én erre azt mondanám, hogy ha anno ez megtörtént 1-2 alkalommal, azóta pedig sosem, és a nőkhöz vonzódsz, heteronak tartod magad, hetero párkapcsolatban élsz, a punci izgat fel, akkor nevezhetjük kíváncsiságnak.
Az a kérdés, hogy ha most - bármilyen körülmények közt - olyan szituációba csöppennél, ahol el kéne döntened, hogy kivered-e egy haveroddal, esetleg segítetek is egymáson, vagy otthagyod, és nem egyértelműen 100%-ig az a válaszod, hogy szóba se jöhet, otthagyod, akkor el kell fogadnod, hogy akár csak "belépőszinten" is, de bi vagy.
Amivel nincs semmi gond, titokban is lehetsz bi, nem kell erről tudnia feltétlen senkinek, akit ismersz, de fontos, hogy saját magadnak ne hazudj róla.
Ne hagyj ki egy ilyen élményt, nekem volt benne részem, van egy haverom, akivel össze-összejárunk kiverni, de neki kb akkora a farka, mint nekem. Sokáig én is szerettem volna egy nagyobbat látni, plusz látni olyat is, aki nagyon sokat élvez. Aztán egyszercsak összejött a dolog. :)
Ez ugrott be...
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!