Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan nő, akinek ha elmondom a nagy méretem akkor csak amiatt lefeküdne velem?
Nem igazán hiszek ebben, meg nem vagyok ronda sem hanem átlagos, hogy ezt kelljen bedobni. Egy haverom mondta hogy ő biztosan ezzel próbálna nőt szerezni, akit csak ez érdekel azzal nem kell lefutni a millió felesleges kört, én meg nem hiszem hogy ilyen van.
Okos válaszoktól előre kíméljen meg mindenki hogy "huhu így akarsz itt nőt szerezni de szánalmas", mert nem vagyok rászorulva, most csak kíváncsi vagyok.
Előbb tanuld meg hasnálni, mert hiába van egy kobrád, ha egy skorpió kicsinál.
Remélem értetted a példát.
Egy 17 es közép méretűvel 5,1 vastaggal, meg lehet hódítani egy lánykollégiumot hidd el, és még reklám se kell!
Volt egy lány barátom, akivel rengeteg mindent megbeszéltünk, és bizalmas viszonyban voltunk, épp amiatt, mert köztünk szóba sem jött sem érzelem, sem szex. Na ő imádta a nagy farkú pasikat. Remegett a nagy méretért. Ennek ellenére őt is érzelmi alapon tudták meghódítani, és ha átlag méretű palija volt éppen, akibe szerelmes volt, akkor vele volt jó érzés lefeküdnie.
Tehát annak ellenére, hogy imádja a nagy brét, még nem lehetne ágyba vinni annyival, hogy: "szia hölgyem 20/6-os érdekel?"
De ez csak egy példa. Lehetséges, hogy ilyen nő is létezik, azért mert én nem tudok róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!